net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής μέσα απο παιχνίδι

Ελιγμός ανάμεσα σε κορύνες

Ισορροπία σε ξύλινη δοκό

Όλοι έφυγαν με χαμόγελο

Τα μέλη της Ο.Δ.Μ.Α Αθηνών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό

Παίζω και μαθαίνω!

Το πρωί της Κυριακής 11 Ιουνίου ο Όμιλος Δίκυκλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αθηνών πραγματοποίησε με επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκδήλωση «Παίζω και Μαθαίνω σε 2 Τροχούς» για παιδιά ηλικίας 6 -11 χρονών στον «Χώρο Εκπαίδευσης» του Αλσους Βεϊκου.

 
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν, μέσα από το παιχνίδι να μεταδώσει στους μικρούς αναβάτες, παιδεία, κυκλοφοριακή αγωγή και να βελτιώσει την αντίληψη και τις αντιδράσεις τους σε ελεγχόμενο χώρο μέσω του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα μέλη του Ομίλου έκαναν εξαιρετική δουλειά, πάντα, με την συμπαράσταση και την βοήθεια των γονέων.

Οι μικροί οδηγοί, χωρίστηκαν σε ομάδες και το παιχνίδι ξεκίνησε με ελιγμούς ανάμεσα σε κορύνες, ισορροπία σε ξύλινη δοκό, τσουβαλοδρομία, σκυταλοδρομία και πολλά ακόμα παιχνίδια, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.

Στην επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλε η αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής καθώς και η προσφορά των χορηγών, αλλά και όσων εργάστηκαν για να γίνει πραγματικότητα αυτό το εγχείρημα. Οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά βραβεία και έγινε κλήρωση μέσα από την οποία αναδείχτηκαν οι τυχεροί που κέρδισαν κράνη μοτοσυκλέτας. Όλοι αποχώρησαν χαρούμενοι και ο Ο.Δ.Μ.Α. έδωσε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για ακόμη καλύτερες εκδηλώσεις.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ