net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αφίσα που στήθηκε μέσα σε 2 λεπτά. Τώρα που το σκεφτόμαστε, ίσως λέμε πολλά. Κρίμα.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας. Τι κρίμα!

Αυτό το σαββατοκύριακο, 25-26 Οκτωβρίου, γίνεται στις Σέρρες ο τελευταίος, διπλός αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2014. Δυστυχώς, σε επικοινωνιακό κομμάτι, έχουμε φθάσει στο ναδίρ.

 
Σήμερα, η ημέρα είναι Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, και ούτε η διοργανώτρια λέσχη ΛΑΜΣ, ούτε η ΑΜΟΤΟΕ έχουν προχωρήσει στην ανακοίνωση του αγώνα που γίνεται αυτό το σαββατοκύριακο 25 & 26/10, με κάποιο κείμενο, έστω 50 λέξεων, που να μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.
Είναι προφανές, πως στους διοργανωτές αρκεί  να διαφημίσουν τον αγώνα παραθέτοντας τον ειδικό κανονισμό.

Μάχες; Ονόματα αναβατών που πρωταγωνιστούν; Τίτλοι που θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα; Οι κατηγορίες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των θεατών; Τα 1000; Τα 600; Η Open; Παράλληλα event που θα διοργανωθούν; Διαγωνισμοί; Κάτι να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου; Κάτι να κάνει τον αναποφάσιστο να έρθει να παρακολουθήσει τον αγώνα; Δυο λόγια να προκαλέσουν μια ελάχιστη έκκριση αδρεναλίνης; Μια περιέργεια για το ενδεχόμενο αποτέλεσμα; Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να γράψει κάτι; Τίποτα; Τίποτα απολύτως! Ο ειδικός κανονισμός φαίνεται πως αρκεί.

Η αφίσα του αγώνα αποτελεί ένα ακόμη κομμάτι του παζλ, που δείχνει διάλυση. Σοβαρά, είναι αυτή αφίσα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσικλέτας, το 2014; Μια σκοτεινή φωτογραφία, στην οποία δεν προσπάθησε κανείς να επέμβει με οποιοδήποτε τρόπο, σε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας;! Τις γραμματοσειρές τις αφήνουμε ασχολίαστες. 

Ψάξαμε όσο επιμελέστερα μπορούσαμε στα site και στις σελίδες του Facebook, των AMOTOE, ΛΑΜΣ και Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, και δεν βρήκαμε καμία ανακοίνωση αγώνα, σε απλά ελληνικά, που να απευθύνεται στους εν δυνάμει θεατές, κινώντας το ενδιαφέρον για τον επερχόμενο διπλό τελικό αγώνα του 2014. Καμία προσπάθεια, κανένα αποτέλεσμα.

Τελικά, αν δεν ενδιαφερθούν οι λέσχες και οι οργανωτές για να προωθήσουν ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, τότε ποιοι θα το κάνουν;! Βοηθήστε τους εαυτούς σας παιδιά! Κάντε κάτι! 

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ