net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στη σημερινή προσφορά θα βρείτε παντελόνι της AGVpro στο κατάστημα Too Fast!

Παντελόνι AGVpro σε προσφορά

Οι περισσότεροι αναβάτες στην διάρκεια του χειμώνα χρησιμοποιούν μπουφάν με επένδυση για να παραμένουν ζεστοί! Το μπουφάν όμως προστατεύει μόνο το πάνω μέρος του σώματος επομένως χρειάζονται και κάτι για τα πόδια. Η λύση έρχεται από το κατάστημα too fast με το παντελόνι της AGVpro.

 
To παντελόνι AGVpro Santa Fe είναι κατάλληλο για την μοτοσυκλέτα γιατί είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας CORDURA 600D και χάρη σε αυτή μπορεί να παρέχει στον αναβάτη προστασία από το νερό και τον αέρα.

Το Santa Fe μπορεί να το φορέσει ο αναβάτης και τις 4 εποχές του χρόνου λόγω της προσθαφαιρούμενης θερμικής και της αδιάβροχης επένδυσης.

Με το παντελόνι της AGVpro δεν προστατεύεστε όμως μόνο από το κρύο καθώς διαθέτει προστασίες European Standard EN1621 στα γόνατα και στα πλαϊνά! Φυσικά, δεν λείπουν οι ανακλαστικές λωρίδες οι οποίες σας κάνουν να γίνεστε περισσότερο αντιληπτοί την νύχτα!

Επωφεληθείτε από την πρόσφορα του καταστήματος Too Fast και αποκτήστε το παντελόνι Santa Fe στην τιμή των 129 ευρώ έναντι των 195 ευρώ που ήταν η αρχική!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα Too Fast το τηλ.: 2109969793 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ.
 

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ