net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Multistrada 950

Το νέο Multistrada 950

Το νέο Multistrada 950

Το νέο Multistrada 950

Το νέο Multistrada 950

Το νέο Multistrada 950

Παρουσίαση Ducati Multistrada 950

Η σύνδεση, μεταξύ της κίνησης του δεξιού καρπού και της ώθησης, που αυτή δημιουργεί , είναι το βασικό συστατικό στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Μια καλή μοτοσυκλέτα, είναι αυτή, που μπορεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες μας, μεταφέροντας μας σε ένα σημείο και προκαλώντας μας, ταυτόχρονα, κύματα ενθουσιασμού.

 
Η επανασχεδίαση και η αλλαγή κατεύθυνσης της εταιρίας, το 2010, μετέτρεψαν το Multistrada, από ένα περιορισμένης εμβέλειας σπορ μοντέλο, σε ένα ολοκληρωμένο σπορ tourer με adventure στοιχεία. Με αυτό τον τρόπο, η Ιταλική εταιρία, άνοιξε τις πόρτες, σε μια κατηγορία μοτοσυκλετιστών, οι οποίοι δεν είχαν σκεφτεί να αποκτήσουν Ducati.

Το Ducati Multistrada 950 είναι υποψήφιο για το Best Moto 2017 
 
Με εξαίρεση την γενιά Scrambler, το Multistrada αποτελεί το best seller μοντέλο της εταιρίας. Έτσι η Ducati, θέλοντας να ενισχύσει την αγοραστική της γκάμα, φέρνει στην αγορά, τον μικρό αδερφό του Multistrada.

 Για ορισμένους αναβάτες το 1200, έχει αυξημένο κόστος, μειωμένη πρακτικότητα και αυξημένη κατανάλωση. Εκεί ακριβώς έρχεται να τοποθετηθεί το Multistrada 950. Πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα, που ενώ μοιράζεται το ίδιο πλαίσιο με το 1200, έχει μικρότερο κινητήρα 937 κυβικών εκατοστών, δημιουργώντας ένα πιο μικρό προσιτό tourer. Συνδυάζει την άνεση, το στυλ και τις επιδόσεις με την ευκολία στην οδήγηση. Με τον Testastretta των 937κ.ε και τον 19 ιντσών εμπρός τροχό, είναι ιδανικό για κάθε είδους διαδρομή, ακόμα και για καθημερινή μετακίνηση, εξαιτίας της χαμηλής του κατανάλωσης και του χαμηλού κόστους συντήρησης.

 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ