net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Kymco AK 550

Το νέο Kymco AK 550

Το νέο Kymco AK 550

Το νέο Kymco AK 550

Το νέο Kymco AK 550

Το νέο Kymco AK 550

Το νέο Kymco AK 550

Το νέο Kymco AK 550

Παρουσίαση Kymco AK 550

Η Kymco, είναι μια από τις πιο καινοτόμες εταιρίες κατασκευής scooter και παραμένει απόλυτα ενεργή, μέσα από τις συνεργασίες της με άλλες εταιρίες του χώρου. Συνέβαλε ουσιαστικά στην εξέλιξη του C650 της BMW και δουλεύει εντατικά με την Kawasaki, για την πραγματοποίηση των σχεδίων της. Ένας τόσο μεγάλος κατασκευαστής δεν θα μπορούσε να μην παρουσιάσει ένα mega sport scooter, σε μια κατηγορία με πολύ έντονο ανταγωνισμό.

 
Με τον εορτασμό των 50ων γενεθλίων της, η εταιρία ονόμασε το νέο Maxi scooter σε ΑΚ 550, ένα όνομα που παραπέμπει σε αυτόματο όπλο. Ο πρώτος σχεδιασμός είχε επινοηθεί πίσω στο 2013, τότε που η Kymco θέλησε να αναπαραστήσει το concept Σούπερ Τουρισμού. Αργότερα, εμφανίστηκε ως πρωτότυπο στο Μιλάνο και στο Τόκυο.

Στην έκθεση της Intermot το 2016, παρουσιάστηκε το μοντέλο παραγωγής , το οποίο δεν έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις από το concept. Η κατασκευή έχει βασιστεί πάνω στην επιθετική εμφάνιση, καθώς φέρει δυτικές επιρροές, αφού έχει σχεδιαστεί στην Ιταλία. Σύμφωνα με την εταιρία, αποτελεί πρωτοπορία στην κατηγορία  Σουπερ Τουρισμού που καταφέρνει να αναμίξει την άνεση και την ευκολία ενός scooter, με την επιθετική συμπεριφορά μια σπορ μοτοσυκλέτας.

To Kymco Ak 550, είναι υποψήφιο για το καλύτερο Scooter της χρονιάς 
 
Το Kymco ΑΚ 550, δεν κάνει συμβιβασμούς, ανάμεσα στην καθημερινή άνεση και απόλυτη οδηγική απόλαυση. Απεναντίας, ενσωματώνει lifestyle με επιδόσεις, πολυτέλεια με πρακτικότητα, άνεση με ευκολία και όλα αυτά σε τέλεια αρμονία, για να παρέχει στον αναβάτη απαράμιλλες οδηγικές εμπειρίες.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ