net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Suzuki Burgman 400

Το νέο Suzuki Burgman 400

Το νέο Suzuki Burgman 400

Το νέο Suzuki Burgman 400

Το νέο Suzuki Burgman 400

Το νέο Suzuki Burgman 400

Παρουσίαση Suzuki Burgman 400

Στην έκθεση της EICMA, στο Μιλάνο, η Suzuki παρουσίασε στο κοινό, τη νέα αναβαθμισμένη έκδοση του Burgman 400, η οποία πρωτοεμφανίστηκε το 1998 και καθιερώθηκε στην αγορά των scooter με μεγάλη χωρητικότητα.

 
Ο συνδυασμός της άνεσης, της δύναμης, του απαράμιλλου στυλ και του αποθηκευτικού χώρου, συντέλεσαν σε ένα ευρείας αποδοχής καθημερινό commuter, αλλά και μιας τουριστικής μηχανής δύο ατόμων. Οι βελτιώσεις , που συνοδεύτηκαν με μια μεγάλη ανανέωση το 2006,ενίσχυσαν τη δύναμη και την ευκολία, βοηθώντας το να εξασφαλίσει την ήδη μέχρι τότε, επιτυχημένη του πορεία, στην αγορά.

Έχοντας κερδίσει την αποδοχή των αναβατών, η Suzuki αποφάσισε να επεκτείνει τη γκάμα το 2002, εισάγοντας στην παράγωγη το Burgman 650 και το Burgman 125 και το Burgman 200 το 2006. Οι συνολικές πωλήσεις της σειράς, έφτασαν τις 130.000 το 2015.

Το Suzuki Burgman 400 είναι υποψήφιο για το καλύτερο Scooter της χρονιάς

Παρόλη τη σταθερή δυναμική του, η Suzuki ένιωσε ότι ήρθε η ώρα για μια εκτεταμένη αναβάθμιση του υπάρχοντος μοντέλου. Ακολουθώντας τη μόδα, που θέλει πιο λεπτές σιλουέτες  με ελαφρύ σπορ look, το Burgman 400, είναι πιο ελαφρύ, με πιο μαζεμένες διαστάσεις, ανεβάζοντας την ευκολία μετακίνησης και τις επιδόσεις, σε νέο επίπεδο.

Παρά τις αλλαγές, διατηρεί τα στοιχεία που το έκαναν ευρέως επιθυμητό, όπως πολυτέλεια, ποιότητα, άνεση και επιδόσεις. Το αποτέλεσμα, είναι ένα πιο ελαφρύ και αισθητικά βελτιωμένο scooter, που παράγει περισσότερη ροπή στις χαμηλές στροφές. Βελτιωμένος χειρισμός και σπορ συμπεριφορά, σε ένα compact scooter.

 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ