Παρουσίαση: Τακάκια SBS για scooter

Παρουσίαση: Τακάκια SBS για scooter

- Θυγατρική της Brembo, κατασκευάζει τακάκια από αστική έως αγωνιστική χρήση
- 3 σειρές τακάκια που καλύπτουν από μικρού κυβισμού έως mega scooter
- Με τεχνολογία NRS για μεγάλη αντοχή στη σκληρή χρήση και τη διάβρωση

Θυγατρική της Brembo, κατασκευάζει τακάκια από αστική έως αγωνιστική χρήση

Η SBS Friction ιδρύθηκε το 1964 στη Δανία και από τότε κατασκευάζει υψηλής ποιότητας υλικά τριβής για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που δεν περιορίζεται μόνο σε 2τροχα και 4τροχα οχήματα, αλλά επεκτείνεται και στον βιομηχανικό τομέα όπως στον κλάδο των ανεμογεννητριών. Σήμερα είναι θυγατρική της Brembo και απασχολεί πάνω από 120 εργαζόμενους, ενώ προμηθεύει με τακάκια πολλούς κατασκευαστές, οι οποίοι τα χρησιμοποιούν ως πρώτης τοποθέτησης σε scooter, ATVs και UTVs. Στον κατάλογο των προϊόντων της περιλαμβάνονται τακάκια από αστική μέχρι αγωνιστική χρήση σε άσφαλτο και χώμα, δίσκοι φρένων, δίσκοι συμπλέκτη, σιαγώνες ταμπούρων και διάφορα αξεσουάρ όπως κιτ εξαέρωσης.


 

Με τεχνολογία NRS για μεγάλη αντοχή στη σκληρή χρήση και τη διάβρωση

Στην γκάμα της SBS περιλαμβάνονται 22 διαφορετικά είδη από τακάκια που καλύπτουν το 93% των μοντέλων της αγοράς, ενώ ξεπερνούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών και έχουν πιστοποίηση ISO 9001 και ECE R90. Στην εξέλιξή τους συμβάλει η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί μέσα από τη συνεργασία με αγωνιστικές ομάδες παγκόσμιου επιπέδου. Ένα στοιχείο που κάνει τα τακάκια της SBS να ξεχωρίζουν είναι η τεχνολογία NRS. Πιο συγκεκριμένα η πλάκα είναι κατασκευασμένη από γαλβανισμένο ατσάλι και έχει «ακίδες» που προσφέρουν βελτιωμένη συγκόλληση του υλικού τριβής επάνω της και αποτρέπει την αποκόλληση. Η συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει στο τακάκι να αντέχει όχι μόνο στη σκληρή χρήση κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά και να είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη διάβρωση και να παράγει χαμηλά επίπεδα θορύβου.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

3 σειρές τακάκια που καλύπτουν από μικρού κυβισμού έως mega scooter

Ένα σημαντικό κομμάτι της παραγωγής αφορά τα τακάκια για scooter τα οποία είναι διαθέσιμα σε τρείς τύπους:

  • Kεραμικής πάστας (HF), για μικρομεσαία σκούτερ και καθημερινή χρήση με ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για στρώσιμο
  • Carbontech (CT), για μεσαία και μεγάλα σκούτερ υψηλών επιδόσεων, με προσανατολισμό στη sport οδήγηση και
  • Μεταλλικής πρόσμιξης (MS), για maxi σκούτερ, ιδανικά για μεγάλη ακρίβεια φρεναρίσματος σε πραγματικά οριακές ταχύτητες.
Και οι τρείς τύποι πάστας φημίζονται για τη μακροζωία τους, τη βέλτιστη προστασία των δίσκων και την απόλυτη αίσθηση ασφαλείας στο φρενάρισμα, τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Βρείτε τα στα καταστήματα Motoway Καμπράνης Α.Ε, σε Αθήνα (Λεωφ. Αλίμου 76 & Δήμητρας 3, Ακ. Πλάτωνος), Θεσσαλονίκη (Γιαννιτσών 59 & Κ. Καραμανλή 22) και Βόλο (Λαρίσης 159Δ) αλλά και στο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα!
 

MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρωτήστε περισσότερα