net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Kymco People S 125/150

Το νέο Kymco People S 125/150

Το νέο Kymco People S 125/150

Το νέο Kymco People S 125/150

Το νέο Kymco People S 125/150

Το νέο Kymco People S 125/150

Kymco People S 125/150

Οι ρίζες της Kymco, στην ιστορία της βιομηχανίας μοτοσυκλετών, βρίσκονται πίσω στο μακρινό 1963, με το αρχηγείο να εδρεύει στην Ταιβάν. Σήμερα η εταιρία, μπορεί να κατασκευάζει μοτοσυκλέτες και ATV, αλλά δίνει έμφαση, στην κατασκευή scooters.

 
Ψάχνοντας το λόγο που η Kymco, έδωσε το συγκεκριμένο όνομα στο People, ανακαλύπτεις, ότι επινοήθηκε, καθώς καταφέρνει με ένα ιδιαίτερο τρόπο, να κάνει τους ανθρώπου πιο ευχαριστημένους. Άνετο, σταθερό και ασφαλές, αποτυπώνει τα στοιχεία που κάνουν τη συμβίωση μαζί του, σχέση αλληλεξάρτησης.

Το Kymco People S 125/150 είναι υποψήφιο για το καλύτερο Scooter της χρονιάς

Η εναρμόνιση με τους κανονισμούς του Euro4, έδωσε την ευκαιρία στην Kymco, να ανανεώσει το δημοφιλές μοντέλο People S. Ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου, παρουσιάζει μια εξαιρετική γεύση στην αισθητική. Η εξαίσια δερμάτινη σέλα και ο full LED φωτισμός, ενισχύουν την εξελιγμένη και αναβαθμισμένη εικόνα του. 

Το πρώτο μοντέλο της σειράς, παρουσιάστηκε το 1999 και τα τελευταία 17 χρόνια, το People και ο διάδοχος του, People S, κατάφεραν να γίνουν αρκετά δημοφιλής, στο αγοραστικό κοινό, κάνοντας την σειρά, μια από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία των scooter της Kymco, στην Ευρώπη.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ