net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Sym CruiSym

Το νέο Sym CruiSym

Το νέο Sym CruiSym

Το νέο Sym CruiSym

Το νέο Sym CruiSym

Το νέο Sym CruiSym

Παρουσίαση του Sym Cruisym 300

Η Sanyang Motor Co, γνωστή στο ευρύ κοινό ως Sym, ιδρύθηκε το 1954 και είναι μια πιο γνωστές εταιρίες κατασκευής μοτοσυκλετών στον κόσμο. Υποκινούμενη από τη φιλοδοξία της, να μεταφέρει διασκέδαση στους αναβάτες, η Sym εστιάζει γύρω από όρους, όπως εταιρική επανάσταση και εταιρική κοινωνική ευθύνη.

 
Η εταιρία από την Ταιβάν, ανακοίνωσε στην πρόσφατη έκθεση της, Intermot, την πρόθεσή της να επεκτείνει την γκάμα των μοντέλων της, παρουσιάζοντας το CruiSym 300. Εναρμονισμένο με το Euro-4, το καινοτόμο cruiser, θα εμπλουτίσει τη γκάμα του 2017.

Το σύνθημα της εταιρίας, απολαύστε την βόλτα, καλεί τους αναβάτες να απολαύσουν το νέο μοντέλο που έρχεται με κόκκινο και λευκό χρώμα, δανεισμένα από το logo της Sym. Περιπέτεια στην πόλη, Μοντέρνο ρετρό και Μεγάλου τουρισμού, είναι τα 3 στοιχεία του CruiSym.

Το νέο Sym CruiSym 300 είναι υποψήφιο για το καλύτερο Scooter της χρονιάς 

Πρόκειται για ένα νέο maxi scooter, με αιχμηρή και συμπαγή σχεδίαση, μορφοποιημένη από το σχήμα αετού και συνδυάζει την επιδεξιότητα με τα αστικά σικ στοιχεία. Το εμπρός μέρος μοιάζει με το έντονο και επιθετικό ράμφος του αετού και το πίσω, με συμπαγές, αλλά σοφιστικέ  εξάγωνο 3D LED φωτιστικό.

 

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ