net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ξεκάθαρος και λακωνικός ο Davide Brivio, σχετικά με τον Andrea Iannone.

«Περιμένουμε πολλά…»

O διευθυντής ομάδας της Suzuki Ecstar, Davide Brivio, μιλά για τον νέο αναβάτη της Suzuki, Andrea Iannone και για το τι πιστεύει για αυτόν.

 
Στην αυγή της νέας σεζόν των Moto GP, όπου και θα γίνουν οι πρώτες δοκιμές των αναβατών με τις νέες τους μοτοσυκλέτες, ο Davide Brivio, διευθυντής ομάδας  της Suzuki Ecstar,  μίλησε για τον Andrea Iannone.
 
Συγκεκριμένα, ο Brivio μπήκε κατευθείαν… στο κυρίως πιάτο, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις της ομάδας προς τον 27χρονο Ιταλό: «Περιμένουμε πολλά από τον Iannone. Τον διαλέξαμε επειδή πιστεύουμε ότι είναι ένας από τους κορυφαίους αναβάτες στο Moto GP. Μπορεί να κερδίσει αγώνες και παρά το γεγονός ότι κάναμε το συμβόλαιο πριν γίνει αυτό, εμείς το πιστεύαμε ήδη»

Ο Brivio συνεχίζει λέγοντας: «Ξεκινάμε το project με τον Iannone ως κορυφαίο αναβάτη, που θα μας δώσει τις κατευθύνσεις για την ανάπτυξή μας και στο μεταξύ θα έχουμε και τον Alex Rins, που θα προσπαθεί να αναπτυχθεί και να μάθει όσα περισσότερα γίνεται. Αποφασίσαμε στον Rins επειδή είναι νέος, ταλαντούχος, αλλά φυσικά ήταν δύσκολη επιλογή. Μιλήσαμε πολύ με τον Johann Zarco και μάλιστα του προσφέραμε την μοτοσυκλέτα για δοκιμή στην Ιαπωνία. Ήταν καλός, μας έκανε καλή εντύπωση, αλλά πρέπει να διαλέξεις και εμείς διαλέξαμε τον Rins. Ήταν δύσκολη απόφαση!»

Τέλος, ο Davide αναφέρθηκε και στον Maverick Vinales, λέγοντας τα εξής: «O Maverick έχει το μυαλό του πρωταθλητή και απλά θέλει να κερδίσει τον τίτλο. Δουλεύει για τον στόχο του και μπορεί να φαίνεται λίγο ντροπαλός, αλλά ξέρει τι θέλει. Είναι έξυπνος και είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει στην δική του πλευρά του γκαράζ, χωρίς να νοιάζεται για την…άλλη! Έχει πολύ ξεκάθαρο μυαλό και θέλει μόνο να κερδίζει.» 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ