net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Gas Gas Trial TXT GP Limited Edition

Περιορισμένη έκδοση με αγωνιστική κληρονομία

Η εταιρία Gas Gas μας παρουσιάζει το καινούργιο της μοντέλο Trial TXT GP σε περιορισμένη έκδοση ( Limited Edition). Το νέο αυτό μοντέλο διαθέτει εξ ολοκλήρου αγωνιστικό προφίλ και χαρακτήρα καθώς έχει κληρονομήσει όλη την αγωνιστική εμπειρία του αντιστοίχου τμήματος από τα διεθνή GP.

 
Έχοντας ως γνώμονα τα παγκόσμια Πρωταθλήματα της περσινής σεζόν στις κατηγορίες Trial 125 και Trial 2, το TXT GP Limited Edition σηματοδοτεί την επιστροφή της εταιρίας στο υψηλότερο επίπεδο των διεθνών αναμετρήσεων. Πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα υψηλών επιδόσεων με αγωνιστικά εξαρτήματα που έχει γράψει τη δική της ιστορία στην κατηγορία  Trial και κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς.
 
Η νέα αυτή περιορισμένη έκδοση έρχεται με ακόμα πιο βελτιωμένη απόκριση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, απόρροια του ισχυρού κινητήρα της, νέα εισαγωγή/Reed της Boyesen και την ηλεκτρονική HIDRIA με τη διπλή ανάφλεξη. Ένα νέο σύστημα στην κεφαλή με δυνατότητα να αλλάζει συμπίεση έχει εφαρμοστεί, με σκοπό την άμεση προσαρμογή  του καρμπυρατέρ σε διαφορετικά υψόμετρα. Εξασφαλίζεται με αυτό τον τρόπο μεγίστη απόδοση ανεξαρτήτως συνθηκών της ατμοσφαιρικής πίεσης. Σε αυτή την κατεύθυνση η Gas Gas διαμόρφωσε δυο στάδια αύξησης και ένα στάδιο μείωσης συμπίεσης για κάθε μοντέλο ( κυλινδρισμό ).

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ