net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To tour ξεκινάει από το Ηράκλειο Κρήτης (Η&Κ, Λ.Ικάρου 39) τη Δευτέρα 24/11. Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το νέο, στιλάτο Django;

Θα ακολουθήσουν οι εξής σταθμοί: 'Aγιος Νικόλαος Κρήτης, Χανιά, Πάτρα, Κόρινθος, Χαλκίδα, Λαμία, Τρίκαλα, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Κέρκυρα.

Django 150: Ρετρό, μοναδικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, και φοβερά χρώματα.

Metropolis 400i: Η ναυαρχίδα της Peugeot Scooters, το πρώτο τρίροδο scooter της εταιρείας, με τον πιο δυνατό κινητήρα στην κατηγορία του.

Citystar 150: Το νέο GT Scooter Citystar 150 παντρεύει πολυτέλεια και πρακτικότητα, στο πιο value for money πακέτο που θα βρείτε στην αγορά.

Speedfight 3 125: Το νέο Speedfight 3, στα 125 κυβικά πλέον και με πιο εντυπωσιακή εμφάνιση από ποτέ. Είναι sport, και το δείχνει.

Peugeot Scooters Tour de Grece

'Αρωμα Γαλλίας στους ελληνικούς δρόμους, με τα scooters της Peugeot να ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα. Η TEOMOTO AΕ διοργανώνει σειρά test-ride, για μία εβδομάδα σε κάθε πόλη, στους τοπικούς αντιπροσώπους.

 
Οι φίλοι των scooter μπορούν να επιλέξουν από την πλούσια ποικιλία της ανανεωμένης γκάμας της Peugeot scooters το στυλ που τους ταιριάζει και να οδηγήσουν το όχημα της αρεσκείας τους. 

Tα εξής μοντέλα θα είναι διαθέσιμα:

Django 150: Μόλις έφτασε στη χώρα μας και αναμένεται να κάνει ιδιαίτερη εντύπωση με το εντυπωσιακό στυλ του. Ρετρό, μοναδικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές. 

Metropolis 400i: Η ναυαρχίδα της Peugeot Scooters, το πρώτο τρίροδο scooter της εταιρείας, έχει σχεδιασμό και εξελιγμένη τεχνολογία δανεισμένη από τα αυτοκίνητα της Peugeot, καθώς και τον πιο δυνατό κινητήρα στην κατηγορία του.

Citystar 150: Προικισμένο με όλα τα χαρίσματα ενός maxi GT scooter, το νέο Citystar 150 παντρεύει την πολυτέλεια με την πρακτικότητα, στο πιο value for money πακέτο που θα βρείτε στην αγορά. 

Speedfight 3 125: Το νέο Speedfight 3, στα 125 κυβικά πλέον και με πιο εντυπωσιακή εμφάνιση από ποτέ, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για ένα νεανικό κοινό που θέλει να συνδυάσει δυναμικές επιδόσεις στο δρόμο με ακαταμάχητο, sport στυλ.

Το Peugeot Scooters “Tour de Grèce” θα ξεκινήσει από το Ηράκλειο Κρήτης (Η&Κ, Λ.Ικάρου 39) τη Δευτέρα 24/11. Θα ακολουθήσουν οι εξής σταθμοί: 'Aγιος Νικόλαος Κρήτης, Χανιά, Πάτρα, Κόρινθος, Χαλκίδα, Λαμία, Τρίκαλα, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Κέρκυρα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και τις ημερομηνίες που θα βρίσκεται σε κάθε πόλη, μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ, τηλ. 210 3418241, [email protected].

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ