Το Piaggio Gita!

To Piaggio Kilo!

Piaggio Gita & Kilo

Έχετε κουραστεί να κουβαλάτε με τα χέρια σας, τα ψώνια ή τα αντικείμενα που χρειάζονται μεταφορά; Η γνωστή εταιρία Piaggio φέρνει δύο επαναστατικές λύσεις που λέγονται Piaggio Gita και Piaggio Kilo!

Τι είναι όμως το Gita και το Kilo; Αρχικά είναι ένα concept της Piaggio το οποίο έχει σε ένα βαθμό τεχνητή νοημοσύνη! To Gita είναι σαν μία μπάλα που στο εσωτερικό της είναι κενή προκειμένου να χωράει αντικείμενα με μέγιστο βάρος φόρτωσης τα 100 κιλά. Το Kilo είναι βασισμένο στο Gita απλά έχει προστεθεί ένα έξτρα κομμάτι για να αντέχει περισσότερο βάρος το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι 120 κιλά!

Μπορεί να κινηθεί αυτόνομα στην δική μας πραγματικότητα χάρη στην πληθώρα αισθητήρων που έχει για να παρακολουθεί το περιβάλλον! Τα δύο οχήματα έχουν την δυνατότητα να ακολουθήσουν τον ιδιοκτήτη τους αν εκείνος φοράει μία ειδική ζώνη που συλλέγει πληροφορίες και τις στέλνει στους αισθητήρες του οχήματος!

Επειδή ακόμα είναι μία ιδέα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή ή για το πότε θα μπορέσει κάποιος να το αποκτήσει. Εμείς αναρωτιόμαστε, σε πόσο καιρό άραγε θα δούμε την τεχνητή νοημοσύνη να κατακλύζει τον δίτροχο κόσμο; Ήδη τα πρώτα βήματα έχουν γίνει…