Οι χώροι του Piaggio Liberty είναι μεγάλοι και προσφέρουν άνεση!

    Εργονομία

    Αν το ύψος σας κυμαίνεται κοντά στα 1,75 μ. τότε το νέο Liberty θα σας ταιριάξει κουτί. Το τιμόνι έρχεται φυσικά στα χέρια, τα νέα ποιοτικά χειριστήρια βρίσκονται στις σωστές θέσεις και ο όμορφος πίνακας πληροφοριών που φέρει τις απαραίτητες ενδείξεις σου φτιάχνει τη διάθεση. Η σέλα φέρει ποιοτική επένδυση και αφρώδες το οποίο είναι πλούσιο στο εμπρός μέρος αλλά ελαφρώς λιγότερο από το ιδανικό πιο πίσω, για τους βαρύτερους. Ευρύχωρο για το μέγεθος του Liberty είναι και το μερίδιο της σέλας του συνεπιβάτη που έχει στη διάθεσή του και χειρολαβές. 

    Πρόβλημα με τη θέση οδήγησης του Liberty δεν θα αντιμετωπίσουν ούτε οι ψηλότεροι. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο στους επιτόπιους ελιγμούς για να μη βρίσκει το τιμόνι στα γόνατά τους.

    Τόσο καλοσχεδιασμένο είναι το κεντρικό σταντ που κάνει την απουσία του πλαϊνού σχεδόν δικαιολογημένη –στον έξτρα εξοπλισμό για όσους το επιθυμούν-, αν και το έψαχνα υποσυνείδητα σχεδόν κάθε φορά που κατέβαινα από το scooter. Στον τομέα των αποθηκευτικών χώρων το Liberty φέρει ντουλαπάκι τεσσάρων λίτρων με προεγκατάσταση για θύρα USB, ενώ κάτω από τη σέλα θα χωρέσετε ένα μικρό jet κράνος και κάποια ακόμη μικροπράγματα. 

    Τέλος, αυτό που κάνει τρομερή εντύπωση είναι το κεντρικό σταντ-το πλαϊνό είναι έξτρα-, που είναι τόσο καλοσχεδιασμένο που μπορείτε να στήσετε το Liberty και με το χέρι.