net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Piaggio Liberty RST 2009

Piaggio Liberty RST 2009

Τι καλύτερο από ένα διαχρονικά στυλάτο scooter, εξοπλισμένο με top case και σε μια μοναδική τιμή απόκτησης, για την καθημερινή σας οικονομική μετακίνηση;

 
Το Piaggio Liberty είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα scooters της Piaggio. Με την πρώτη παρουσίασή του να γίνεται το 1997, το μοντέλο έχει βελτιωθεί και εξελιχθεί σε τεράστιο βαθμό και πλέον πρόκειται για έναν από τους δυνατότερους «παίκτες» της κατηγορίας του.
Η τρίτη γενιά του Liberty παρουσιάστηκε το 2009 και σε εκείνη την χρονολογία ανήκει το μοντέλο της αγγελίας μας. Στις κλασικές, υπέροχες γραμμές που χαρακτηρίζουν την Piaggio, το Liberty 125 RST έχει εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά, ενώ είναι πολύ οικονομικό στην κατανάλωσή του χωρίς να κάνει συμβιβασμούς στις επιδόσεις.

Πως θα σας φαινόταν, λοιπόν, αν μπορούσατε να αποκτήσετε το μοντέλο, μόλις με 1.000 ευρώ; Και ακούγεται δελεαστικό, και είναι! Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός, ότι το scooter της αγγελίας φέρει και το Top Box, που θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στις καθημερινές μεταφορικές σας ικανότητες! Πρόκειται για μια αγγελία που αξίζει την προσοχή σας, αν επιθυμείτε ένα εξαιρετικό scooter, «ετοιμοπόλεμο» για την καθημερινότητα σε τιμή που αποτελεί «ψυχολογικό όριο» για πολλούς!

Τιμή: € 1.000
Χρονολογία: 2009
Χρώμα: Ασπρο
 
PIAGGIO CENTER-ΤΣΑΝΤΕΡΙΔΗΣ
ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ 10
Αθήνα  τ.κ. 11525
τηλ. 210 6721220 
e-mail: [email protected]
Κωδικός αγγελίας 
CODE:67830534

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ