net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δύναμη 113 ίππων και βάρος 210 κιλών.

Διαθέτει τρία διαφορετικά προγράμματα οδήγησης.

Πιο συμπαγές, πιο κομψό και περισσότερο αεροδυναμικό.

Η θέση οδήγησης έγινε πιο άνετη.

Σπορ και αεροδυναμικό το νέο SuperSport S

Το νέο Ducati SuperSport S έγινε άνετο και απολαυστικό. Δείτε τα χαρακτηριστικά του.

 
Ομορφιά, οδηγική απόλαυση και ευελιξία είναι τα χαρακτηριστικά πάνω στα οποία «έχτισε» η Ducati το νέο SuperSport S. Το μοντέλο έγινε πιο σπορ και υπόσχεται μία άψογη οδηγική συμπεριφορά, τόσο σε αυτοκινητόδρομο όσο και στην κίνηση της πόλης. 

Το νέο SuperSport S είναι συμπαγές, κομψό και απόλυτα αεροδυναμικό. Με δύναμη 113 ίππων και βάρος 210 κιλά, συνδυάζει τον σπορ χαρακτήρα με την άνεση και την ευελιξία, χαρίζοντας μία μέγιστη ελευθερία κινήσεων για μια αίσθηση του απόλυτου ελέγχου οδήγησης. 

Το καινοτόμο μπροστινό φέρινγκ του νέου SuperSport S δίνει πιο αεροδυναμικό προφίλ στη μοτοσικλέτα, προσθέτοντας σπορ κομψότητα και εξασφαλίζοντας τη μέγιστη αεροδυναμική απόδοση. Η θέση οδήγησης έγινε πιο άνετη και χαλαρή, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη θέση του συνεπιβάτη.  

Οι προηγμένες ηλεκτρονικές τεχνολογίες που διαθέτει το SuperSport S, προσφέρουν εξατομίκευση στον αναβάτη και βελτιστοποίηση του ελέγχου. Η μοτοσικλέτα διαθέτει τρία διαφορετικά προγράμματα οδήγησης (Sport, Touring και Urban Riding Modes) ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε ξεχωριστό οδηγικό στιλ. 

Ο κινητήρας TESTASTRETTA 11 ° 937 cc εγγυάται την παροχή ισχύος 113 hp στις 9000 στροφές (rpm) και μέγιστη ροπή 9,86 kgm στις 6500 στροφές ανά λεπτό (rpm), εκ των οποίων το 80% είναι ήδη διαθέσιμο στις 3000 rpm. Εξασφαλίζει δε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, ακόμη και σε επιφάνειες που προσφέρουν λιγότερη πρόσφυση, χάρη στο Πακέτο Ασφάλειας Ducati (DSP), το οποίο περιλαμβάνει το Bosch 9MP ABS και το Ducati Traction Control. 

Επιπλέον, τo Ducati Quick Shift (up/down), που έρχεται ως στάνταρ στην SuperSport S, επιτρέπει στον αναβάτη να αλλάξει σχέση στο κιβώτιο χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη ή κλείσιμο του γκαζιού, ενισχύοντας την απόλαυση και παρέχοντας ένα σαφές όφελος στην κυκλοφορία της πόλης και σε περισσότερους δρόμους με στροφές.

Τα προηγμένα υλικά και οι αναβαθμισμένες τεχνολογίες του κινητήρα κάνουν ακόμη πιο αραιά τα διαστήματα συντήρησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι αλλαγή λαδιών απαιτείται κάθε 15.000 χιλιόμετρα ή 12 μήνες και έλεγχος του διάκενου των βαλβίδων κάθε 30.000 χιλιόμετρα.  

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ