net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Θα δυσκολευτεί ο Jorge Lorenzo να αποδειχθεί πιο γρήγορος από τον Andrea Dovizioso, όπως δηλώνει.

Πολύ δύσκολος αντίπαλος

O Jorge Lorenzo μίλησε για τον ομόσταυλό του από του χρόνου, Andrea Dovizioso, λέγοντας ότι θα είναι δύσκολο να τον ξεπεράσει σε ταχύτητα.

 
Ο Jorge Lorenzo έδειξε ότι μπορεί να οδηγήσει γρήγορα την αγωνιστική Ducati μοτοσυκλέτα που θα οδηγεί την επόμενη σεζόν, ικανοποιώντας με την απόδοσή του στις δοκιμές της Valencia. Ωστόσο, ο ίδιος θεωρεί ότι θα είναι δύσκολο να ξεπεράσει την απόδοση του Andrea Dovizioso, λέγοντας μάλιστα και κολακευτικά λόγια για τον Ιταλό.
 
Τι είπε ο Jorge συγκεκριμένα; «Ο Andrea είναι ένας πολύ λογικός τύπος και έχει μεγάλη εμπειρία. Δεν κάνει λάθη, σχεδόν πάντα τερματίζει και μαζεύει πολλούς βαθμούς. Ήταν πολύ γρήγορος στην Valencia και νομίζω ότι αυτή την στιγμή, βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Δεν θα είναι εύκολο να είμαι πιο γρήγορος από αυτόν»

Ο Lorenzo έχει αντιμετωπίσει τον Andrea Dovizioso και στις μικρότερες κατηγορίες, μάλιστα κερδίζοντας το πρωτάθλημα στα 250 κυβικά το 2006, με τον Ιταλό αναβάτη να έρχεται δεύτερος. Ο Andrea Dovizioso είναι πράγματι ένας από τους πιο έμπειρους αναβάτες των Moto GP, καθώς έχει αγωνιστεί και με την Honda στο παρελθόν, ενώ έχει συμμετέχει συνολικά σε 258 αγώνες.  

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ