net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Andrea Iannone σε στιγμιότυπο από τις δοκιμές στο Jerez.

«Πολύ καλός ο Iannone»

Το αγωνιστικό «αφεντικό» της Suzuki σχολίασε την απόδοση του νέου στην ομάδα, Andrea Iannone, μετά τις δοκιμές που έγιναν στην πίστα του Jerez.

 
Όπως είναι γνωστό από αρκετά νωρίς μέσα στη χρονιά, ο Andrea Iannone θα οδηγεί στην ομάδα της Suzuki Ecstar από του χρόνου. Ο Ιταλός αναβάτης είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την αγωνιστική GSX-RR και τις δύο ημέρες των δοκιμών που έγιναν στο Jerez της Ισπανίας, πριν λίγες ημέρες.
Ο Iannone δοκίμασε διάφορες επιλογές στον κινητήρα, μεταξύ άλλων, ενώ πλασαρίστηκε 4ος την δεύτερη ημέρα των δοκιμών, δημιουργώντας κλίμα ικανοποίησης στην ομάδα του. Την απόδοσή του σχολίασε ο αγωνιστικός διευθυντής της Suzuki, Davide Brivio.

Δείτε τι ακριβώς είπε, μιλώντας στο αγωνιστικό site crash.net:  «Έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Φυσικά ξέραμε ότι ήταν γρήγορος, επίσης είναι και πολύ καλός στην τεχνική κρίση και τα τεχνικά σχόλια. Μας έδωσε πολύ καλή ανατροφοδότηση και θα την χρησιμοποιήσουμε στα τελικά στάδια της ανάπτυξης.»

Ο Brivio συνεχίζει λέγοντας: «Δεν θα παρουσιάσουμε νέα μοτοσυκλέτα, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τον κινητήρα. Είμαστε σε καλό δρόμο, να το θέσω έτσι. Τώρα πρέπει να ολοκληρώσουμε την ανάπτυξη για το 2017. Πρέπει να καταλάβουμε τι θέλει και τι χρειάζεται ο Andrea».

«Πρέπει να καθορίσουμε όλες τις ρυθμίσεις μας πριν τον πρώτο αγώνα. Μετά δεν μπορούμε να τις αλλάξουμε καθόλου! Είναι πολύ σημαντική η δουλειά που κάνουμε τώρα. Έχουμε χάσει τις τεχνικές παραχωρήσεις και είμαστε πρώτη φορά σε αυτή την κατάσταση!» 
 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ