net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H νέα Ducati σύμφωνα με τους Ιάπωνες

Πολύ κοντά στην παραγωγή

Έτοιμη για την παραγωγή του αγωνιστικού μοντέλου της Ducati V4 MotoGP, σε μηχανή δρόμου για το ευρύ κοινό, είναι η ιταλική εταιρεία, κάνοντας έτσι χαρούμενους τους χιλιάδες φίλους της σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

 
Αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του το αφεντικό των Ιταλών Claudio Domenicali, αυξάνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Ducati είναι η εξής: «Η εξέλιξη που έχουμε κάνει στο κινητήρα του Moto GP είναι εξαιρετική. Έχουμε δημιουργήσει μια μηχανή που είναι πολύ αξιόπιστη, ελαφριά και συμπαγής, έχοντας ταυτόχρονα πολλά ενδιαφέροντα νέα τεχνολογικά στοιχεία. Έτσι σκεφτόμαστε σοβαρά να δώσουμε αυτά τα στοιχεία του νέου μοντέλου στους πελάτες μας καθώς πρόκειται για ένα αριστούργημα της δυναμικής».

Μέτα και την επιβεβαίωση από τα πιο επίσημα χείλη, οι φήμες για το πώς θα είναι το νέο αυτό μοντέλο άρχισαν να οργιάζουν με τους Ιάπωνες δημοσιογράφους να πηγαίνουν το θέμα ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια του υπολογιστή, προσπάθησαν  και έδωσαν την δική τους οπτική, για το πώς θα (ήθελαν) είναι το συγκεκριμένο μοντέλο, παρακαλώντας την εταιρεία για την παραγωγή του. 
 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ