net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πως εξηγεί τα χειρότερα τελευταία του αποτελέσματα, ο Marc Marquez;

«Πρέπει να με…πιέζουν!»

Ο Marc Marquez μίλησε για τα αποτελέσματά του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, λέγοντας ότι δεν ήταν αρκετά συγκεντρωμένος και εξηγώντας την διαφορά με τους προηγούμενους αγώνες.

 
Μετά τον τίτλο, είδαμε έναν Marc Marquez που μας θύμισε… κάτι από τον περσινό του εαυτό, καθώς ο 23χρονος Ισπανός είχε πτώσεις τόσο στο Philip Island όσο και στο Sepang, που οδήγησαν σε αποτελέσματα που… δεν αρμόζουν σε έναν πρωταθλητή!
 
Ωστόσο, ο Marc προέβη σε δηλώσεις στις οποίες εξηγεί την ψυχοσύνθεσή του και τον λόγο που η απόδοσή του διαμορφώθηκε έτσι: «Οι τελευταίοι δύο αγώνες δεν ήταν και ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσω το πρωτάθλημα… Φαίνεται ότι χρειάζομαι μια κάποια πίεση για να παραμένω συγκεντρωμένος και για να τερματίζω, όπως ακριβώς συνέβαινε στο κυνήγι του τίτλου»

Μιλώντας για τον αγώνα της Κυριακής, ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος της σεζόν, ο Marc Marquez είπε: «Είναι μια πίστα που μου αρέσει πολύ και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Οι τελευταίοι δυο αγώνες μπορεί να μην ήταν καλοί, είχαμε όμως καλή απόδοση. Εδώ στην Valencia είναι πάντα ωραία και κανένας μας δεν αντιμετωπίζει πλέον έξτρα πίεση. Άρα πιστεύω ότι όλοι θα πιέσουμε στο 100% και ελπίζουμε σε καλό καιρό!» 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ