net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Προσφορά σε ανταλλακτικά

Θέλετε ανταλλακτικά για την μοτοσυκλέτα σας και φοβάστε ότι μαζί με την εργασία για την τοποθέτηση τους θα ανέβει πολύ το κόστος; Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό γιατί η εταιρία ΜΟΤΟ ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΗΣ φροντίζει για εσάς.

 
Η εταιρεία ΜΟΤΟ ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΗΣ δραστηριοποιείται από το 1956 στο χώρο των μοτοσικλετών, των ανταλλακτικών και των αξεσουάρ. Με συνέπεια και σεβασμό φροντίζει να ικανοποιεί τις ανάγκες της μετακίνησής των αναβατών στους δύο τροχούς.

Με ειδικές ενέργειες φροντίζει σε τακτά διαστήματα να παρέχει ακόμα περισσότερα οφέλη στους πελάτες της. Συγκεκριμένα από σήμερα και ως το τέλος Φεβρουαρίου όποιος ιδιώτης επιλέξει να αγοράσει ανταλλακτικό οποιασδήποτε μάρκας από το συγκεκριμένο κατάστημα κερδίζει ως δώρο την εργασία!

Επωφεληθείτε από την προφορά του καταστήματος η οποία ισχύει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου και κάντε σε εσάς και στην τσέπη σας το δώρο που σας αξίζει!

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από την προσφορά παρακαλείστε να επικοινωνήσετε προηγουμένως με το κατάστημα ΜΟΤΟ ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΗΣ στο τηλ.: 210-3252294 & 6. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ
 

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ