net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Παρακαλούνται οι ταξιδιώτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί!

Προσοχή στον κόμβο του Μαρκόπουλου

Σύμφωνα με την Νέα Οδο θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στον Ανισόπεδο Κόμβο Μαρκοπούλου-Ωρωπού λόγω της κατασκευής κυκλικού κόμβου!

 
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην περιοχή του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαρκοπούλου, του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην ισόπεδη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Μαλακάσας – Ωρωπού, της  Π.Ε.Ο Αθηνών – Λαμίας και του κλάδου εισόδου του Α/Κ Μαρκοπούλου στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής κυκλικού κόμβου.  

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και μέχρι περαιώσεως των εργασιών, στην εν λόγω διασταύρωση θα σημειωθεί στένωση του διαθέσιμου προς κυκλοφορία οδοστρώματος με το συνολικό πλάτος να περιορίζεται στα 7 μέτρα (3,5 μέτρα ανά κατεύθυνση κυκλοφορίας). 
Από το βράδυ της Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, θα ισχύσει παραχώρηση προτεραιότητας από την επαρχιακή οδό Μαλακάσας – Ωρωπού στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Λαμίας, με την τοποθέτηση κατάλληλων εργοταξιακών σημάνσεων μακράς διάρκειας (πινακίδων STOP) και λοιπών προειδοποιητικών μέσων.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ κατά τη διάρκεια ισχύος των παραπάνω δεν θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων, με τις σημάνσεις να παραμένουν τοποθετημένες καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου.  

Η Νέα Οδός, ευχαριστεί τους οδηγούς για την κατανόησή τους και τους παρακαλεί να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα, καθώς επίσης και να συμμορφώνονται πλήρως με τις εκάστοτε εργοταξιακές σημάνσεις.  
 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ