net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο μοντέλο Quadro4 Steinbock

Quadro4 Steinbock

H εταιρεία Quadro παρουσιάζει το νέο τετράτροχο scooter, Quadro4 Steinbock, σε μια περιορισμένη έκδοση. Το μοντέλο έχει πολλά δυναμικά χαρακτηριστικά, που σε συνδυασμό με τη σταθερότητα του, αποτελεί μια καλή λύση για οδήγηση μέσα στην πόλη.

 
Η εταιρεία εγκαινιάζει το νέο της μοντέλο σε ένα περιορισμένο αριθμό - μόλις 100 αντιτύπων. Το όνομά του, Quadro4 Steinbock (είδος αγριοκάτσικου στα ελβετικά βουνά), επιβεβαιώνει τον εξαιρετικό δυναμισμό του χάρη στους τέσσερις τροχούς. Η διαφορά του με τα άλλα scooter δε βασίζεται μόνο στους τροχούς. Το επαναστατικό σύστημα υδροπνευματικής ανάρτησης HTS του δίνει μια πιο off-road εμφάνιση.

Το αναβαθμισμένο Quadro4 Steinbock περιλαμβάνει ένα σετ από προστατευτικά στοιχεία, που απαρτίζονται από προστατευτικές μπάρες, τοποθετημένες στο μπροστινό φωτιστικό και στα πίσω πλαϊνά πλαστικά. Το μοντέλο διαθέτει, επίσης, ένα αλουμινένιο top case 42 λίτρων και ρυθμιζόμενο σε ύψος παρμπρίζ για καλύτερη οδήγηση. Οι προβολείς και οι χούφτες στις χειρολαβές ενισχύουν, ακόμη, περισσότερο τις δυναμικές ιδιότητες του τετράτροχου.

Ο κινητήρας και το πλαίσιο παραμένουν αμετάβλητα. Ο κινητήρας 350 κκ. είναι μονοκύλινδρος, τοποθετημένος στο κέντρο. Το πλαίσιο αγκαλιάζει το υδραυλικό σύστημα HTS, που είναι κατοχυρωμένο από την εταιρεία διεθνώς. Η ταυτόχρονη ταλάντωση των τεσσάρων τροχών εξασφαλίζει σταθερή οδήγηση με ακρίβεια, ακόμη και στις χειρότερες συνθήκες δρόμου.

Το νέο Quadro4 Steinbock ανέρχεται στην Ιταλία στα 11.000 ευρώ.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ