net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ρεκόρ πίστας ο Γιάννης Περιστεράς

Ρεκόρ πίστας ο Γιάννης Περιστεράς

Ρεκόρ πίστας ο Γιάννης Περιστεράς

Ρεκόρ πίστας Ασπρόπυργου!

Ο Γιάννης Περιστεράς συμμετείχε στο 4th SKAG Kart Track Day 2016, που έλαβε μέρος στην πίστα SpeedPark στον Ασπρόπυργο. Κατάφερε μάλιστα να πετύχει ρεκόρ πίστας και έτσι έκλεισε απόλυτα επιτυχημένα την φετινή χρονιά.

 
Κατάφερε να βελτιώσει λοιπόν όχι μόνο το ατομικό του ρεκόρ, αλλά και το ρεκόρ πίστας στην συγκεκριμένη κατηγορία ΜΙΝΙ60 για τη φετινή σεζόν. Το ρολόι σταμάτησε στα 46,50 και αποκτά μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστούμε ότι επετεύχθη, με την πίστα να μην βρίσκεται στην ιδανική της κατάσταση. Αυτό φαίνεται ότι δεν εμπόδισε τον Γιάννη να σαρώσει τα βραβεία της κατηγορίας του.
 
Ιδιαίτερα ικανοποιημένη έμεινε η ομάδα του, Maitos Racing Team, καθώς σε μια τέτοια πιστά, που έχει ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό δυσκολίας ο στόχος που είχε τεθεί ήρθε εις πέρας. Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι , ο σκοπός του Γιάννη Περιστερά, είναι να καταφέρει να συνδυάσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting.

Ενθουσιασμένος  και κρατώντας τα έπαθλα του, ο μικρός Γιάννης, θέλησε να ευχαριστήσει τον Κο Λαζαράκο  για την φιλοξενία, την ομάδα του, Maitos Racing Team, που τον υποστηρίζει προσφέροντας τις τεχνικές τις γνώσεις, καθώς και τις εταιρίες- χορηγούς που τον στηρίζουν και είναι οι ΒΕΑ Βούτυρα Κερκύρας, Evo Rent A Car, Folegandros, Λιπαντικά LIQUI MOLY και Clever Media.
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ