net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Aprilia Shiver 900, στο περίπτερο της EICMA, μέσα από τον δικό μας φακό!

Το Aprilia Shiver 900, στο περίπτερο της EICMA, μέσα από τον δικό μας φακό!

Ρεπορτάζ: Η Aprilia στην EICMA

Δείτε το ρεπορτάζ μας από την μεγάλη έκθεση EICMA και διαβάστε όλες τις πληροφορίες για τα νέα μοντέλα της Aprilia!

 
H Aprilia αυτή την στιγμή, βρίσκεται σε μια πολύ καλή θέση στην αγορά. Έχοντας εδραιώσει μια ικανότατη γκάμα, αλλά και φέροντας ακόμη το supersport υπερόπλο RSV4, η Ιταλική εταιρεία είναι ένας από τους σημαντικότερους "παίκτες" του χώρου. 

Στην Intermot που πραγματοποιήθηκε περίπου έναν μήνα πριν, είδαμε ότι η εταιρεία ανανέωσε τα μεγάλα RSV4 και Tuono 1100, ενώ παρουσίασε ένα ακόμη μοντέλο σε μικρό κυβισμό, το Tuono 125 -και η Aprilia έχει, εδώ και χρόνια, εξαιρετική παρουσία στις μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού. Στην EICMA λοιπόν, η εταιρεία μας παρουσίασε τα νέα της Shiver 900 και Dorsoduro 900, με νέους κινητήρες, αλλαγές στις αναρτήσεις αλλά και πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα, ακολουθώντας τις προσταγές των καιρών. 

Επιπλέον, για άλλη μια φορά, η εταιρεία έκανε επίδειξη ισχύος στην κατηγορία των Superbikes του λίτρου, παρουσιάζοντας την εξωτική RSV4 RR-GP. Πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα 250 ίππων, με κινητήρα ο οποίος έχει άμεση σχέση με τα μηχανήματα του Moto GP. Μπορεί ελάχιστοι να απολαύσουν τελικά αυτό το νέο αριστούργημα, ωστόσο με το RSV4 RR-GP η Aprilia μας έδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά το "παιχνίδι" στα superbikes, αφού ακόμη και σήμερα το RSV4 αποτελεί σημείο αναφοράς στο στήσιμο του, για την κατηγορία. 

Δείτε παρακάτω, τα νέα μοντέλα με αναλυτικές τεχνικές λεπτομέρειες. 

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ