net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο KYMCO Like

Το νέο KYMCO Like

Νέo Like

Το κομψότατο KYMCO Like ανανεώνεται και αυτό σε πολύ μεγάλο βαθμό και αποκτά επίσης νέο κινητήρα, με κεφαλή 4 βαλβίδων. Ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί με σκοπό να είναι όσο πιο αθόρυβος γίνεται και χρησιμοποιεί μια σειρά από εσωτερικά στοιχεία τα οποία έχουν βελτιστοποιηθεί για το σκοπό αυτό, όπως τα ελικοειδή γρανάζια, ο αυξημένης σκληρότητας εκκεντροφόρος και η εισαγωγή με θάλαμο αντήχησης. 


Το πλαίσιο του νέου Like είναι επίσης ανασχεδιασμένο και προσφέρει μεγαλύτερη ακαμψία, ενώ ο λαιμός του τιμονιού έχει ενισχυθεί σημαντικά με την τοποθέτηση μιας ακόμη δοκού σύνδεσης του με το σασί. Οι πίσω αναρτήσεις του νέου Like είναι ρυθμιζόμενες σε 3 επίπεδα προφόρτισης. 

Το μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο επίσης με το ABS 9.1 της Bosch, ενώ προβλέπεται σύστημα συνδυασμένης πέδησης για το μοντέλο των 125 κ.εκ. 

Το Like θα είναι διαθέσιμο σε 50, 125 και 150 κ.εκ., με την ισχύ των μοντέλων να ανέρχεται σε 3,5, 11.5 και 13.6 ίππους αντίστοιχα. Φυσικά, και οι 3 κινητήρες συμφωνούν με τις προδιαγραφές Euro 4. 

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ