net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τo νέο Royal Enfield Himalayan scrambler

Royal Enfield Himalayan

H εταιρεία GRID7 Customs στην Ινδία, μόλις, αποκάλυψε τη τελευταία της δημιουργία, ένα Royal Enfield Himalayan scrambler.

 
Οι μηχανικοί της GRID7 Customs αποκάλυψαν μια Royal Enfield Himalayan, που είναι μια μοτοσυκλέτα 400 κ.εκ. Έχουν τροποποιήσει σε μεγάλο βαθμό το μοντέλο –τουλάχιστον οπτικά. Απογύμνωσαν το αρχικό πλαίσιο της μοτοσυκλέτας και τη μεταμόρφωσαν σε ένα υπέροχο scrambler.
 
Επιπλέον, η ομάδα της εταιρείας αντικατέστησε το εργοστασιακό φανάρι του μοντέλου με ένα διπλό και τύπου ρετρό προβολέα μπροστά. Πίσω υπάρχει πλέον ένα αναβαθμισμένο χειροποίητο φανάρι. Οι αλλαγές συνεχίζονται με το μπροστινό νέο φτερό, τα επανατοποθετημένα φλας, μια οθόνη οργάνων τοποθετημένη στις χειρολαβές και μια νέα πινακίδα κυκλοφορίας. Το ντεπόζιτο άλλαξε με μια μικρότερη και πιο κομψή μονάδα. Η σέλα είναι ενιαία, δερμάτινη σε απόχρωση σκούρο καφέ.
 
Τόσο οι τροχοί όσο και τα ελαστικά έχουν αντικατασταθεί επίσης, με το μπροστινό τροχό να έχει διάμετρο 110 χλστ και το πίσω 140 χλστ.
 
Η πιο αξιοσημείωτη τροποποίηση με γνώμονα την απόδοση είναι ότι το νέο σύστημα εξάτμισης είναι κοντίτερης διαδρομής και έχει τοποθετηθεί κάτω από τον κινητήρα. Η GRID7 Customs εκτιμά ότι έτσι θα προσφέρει μεγαλύτερη ροπή και αυξημένη ισχύ ως αποτέλεσμα.
 
 

 

ROYAL ENFIELD - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ