net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Royal Enfield Himalayan θα έχει κινητήρα 750 κ.εκ.

Royal Enfield Himalayan

Η διοίκηση της Royal Enfield επιβεβαίωσε ότι μια μεγαλύτερη Himalayan είναι στο «δρόμο του μεταξιού». Το μοντέλο πιθανολογείται ότι θα αποκτήσει ένα νέο μεγαλύτερο κινητήρα 750 κ.εκ.

 
Σε συνέντευξή του ο Siddhartha Lal, διευθύνων σύμβουλος της Royal Enfield, παραδέχθηκε ότι η εταιρεία έχει ήδη επιλέξει ποια μοντέλα θα αποκτήσουν μεγαλύτερο κινητήρα. Ένα από αυτά είναι και το Himalayan, που θα αποκτήσει μεγαλύτερη χωρητικότητα και ισχυρότερη απόδοση. Ο στόχος της εταιρείας είναι να ξεπεράσει τα όρια της ινδικής αγοράς και να ανεβάσει τις πωλήσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Μέχρι στιγμής το 10% των μοτοσυκλετών της Royal Enfield στην Ινδία έχουν χωρητικότητα 500 κ.εκ. Σήμερα, το 10% είναι περίπου 60.000 μοτοσυκλέτες το χρόνο, το οποίο δεν είναι ένα αμελητέος αριθμός. Επί του παρόντος, το Royal Enfield Himalayan διαθέτει ένα μονοκύλινδρο κινητήρα, χωρητικότητας 411 κ.εκ. με απόδοση 24.5 ίππων και 3.2 κιλά ροπής.
 
Είναι πολύ πιθανό η εταιρεία να χρησιμοποιήσει το δικύλινδρο κινητήρα 750 κ.εκ, που παρουσιάστηκε πριν από έξι μήνες. Σύμφωνα με τον Lal, ο νέος κινητήρας δεν θα είναι πάνω από 750 κ.εκ, αλλά ούτε και κάτω από 250 κ.εκ.
 
Οι μηχανικές λεπτομέρειες σχετικά με τον νέο δικύλινδρο των 750 κ.εκ. είναι ελάχιστες, αλλά σύμφωνα με τα ινδικά μέσα ενημέρωσης, ο νέος κινητήρας είναι πιθανό να αποδώσει πάνω από 50 ίππους και  6.1 κιλά ροπής.
 

 

ROYAL ENFIELD - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ