net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η custom Royal Enfield X350 V2

Royal Enfield X350 V2

Η εταιρεία Haldankar Customs πειραματίστηκε με μια Royal Enfield Thunderbird και μας παρουσιάζει το X350 V2 custom streetfighter.

 
Η Royal Enfield Thunderbird είναι μια μοτοσυκλέτα που σου ξυπνά το ένστικτο της φυγής και σε παροτρύνει να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία Haldankar Customs αποφάσισε να μεταμορφώσει το Thunderbird σε μια streetfighter μοτοσυκλέτα. Το αποτέλεσμα είναι αυτό X350 V2.
 
Το μοντέλο είναι σχεδιασμένο για όσους έχουν βαρεθεί το μποτιλιάρισμα, θέλουν κάτι ελαφρύ και εύκολο να οδηγήσουν και φυσικά αυτό να είναι μια Royal Enfield. Για το λόγο αυτό, το βάρος του είναι 160 κιλά και διαθέτει tubeless ελαστικά και USD μπροστινό πιρούνι. Προκειμένου να αντιμετώπισει το “σταμάτα-ξεκίνα”, έχει εφοδιαστεί με μπροστινά και πίσω δισκόφρενα Bybre.
 
Ο φωτισμός γίνεται μέσω ενός προβολέα LED στο μπροστινό μέρος και μιας λωρίδας LED, που ενσωματώνει τόσο το φως των φρένων όσο και τα φλας. Το X350 διαθέτει μια οθόνη LED με κάλυμμα για τα όργανα, όπως GPS, ταχύμετρο, μουσική, παιχνίδια, βίντεο και είναι συμβατό με USB, Bluetooth και Wifi. Είναι αδιάβροχη και διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο.
 
Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά του custom μοντέλου είναι οι καθρέπτες CNC και η εξάτμιση, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για βέλτιστη απόδοση και ήχο. Η ομάδα της Haldankar Customs κατάφερε να το τροποποιήσει μέσα σε 3 μήνες και το αποτέλεσμα άξιζε την αναμονή.

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ