net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

SH58X, η επανάσταση από τη Shad!

Η νέα πρωτοποριακή επεκτάσιµη βαλίτσα Shad SH58X, υπόσχεται µια πραγµατική επανάσταση στο χώρο της µοτοσικλέτας και είναι τώρα διαθέσιµη σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Motoway Γ. Καµπράνης ΑΕ

 
Η Shad µε γνώµονα την υψηλή εργονοµία και άνεση, δηµιούργησε τη νέα SH58X η οποία διαθέτει πρωτοποριακό σύστηµα ρύθµισης χωρητικότητας σε 3 διαφορετικά επίπεδα, ανάλογα µε τις ανάγκες του αναβάτη! Τα διαθέσιµα µεγέθη είναι L (46 λίτρα) για την καθηµερινή χρήση (χωράει ένα ανοιχτό κράνος), XL (52 λίτρα) για τις κοντινές εξορµήσεις (χωράει δύο full face κράνη) και XXL (58 λίτρα) για το ταξίδι (χωράει δύο κράνη enduro). «Υπόσχεται» άψογη αεροδυναµική σχεδίαση που δεν επηρεάζει την συµπεριφορά της µοτοσικλέτας ακόµα και στις ακραίες ταχύτητες.

Είναι κατασκευασµένη από υψηλής ποιότητας ανθεκτικά υλικά και είναι αδιάβροχη. Παράλληλα παρέχει την απόλυτη προστασία στα είδη που αποθηκεύει ο αναβάτης, καθώς διαθέτει έξυπνο σύστηµα κλειδώµατος Smart Lock και ελαστικούς ιµάντες στο εσωτερικό για την συγκράτηση των αντικειµένων. Είναι διαθέσιµη σε µαύρο χρώµα, µε δώρο το εντυπωσιακό καπάκι carbon.

Τηλ.: 2310-515.557, www.motoway.gr

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ