net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

11 με 14 Μαίου στη Δ.Ε.Θ.

SMF 2017

Το μεγάλο γεγονός για τους δύο τροχούς, το Scooter Moto Festival, μας κλείνει ραντεβού και για φέτος, στις 11-14 Μαίου, στην Θεσσαλονίκη στον χώρο της Δ.Ε.Θ., με χορηγούς επικοινωνίας το Moto Τρίτη και τα MR. ΚΤΕΟ.

 
Τι είναι το SMF; Μην βιαστείτε να απαντήσετε «έκθεση μοτοσικλέτας και scooter» γιατί δεν είναι… ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα, δεν είναι μόνο έκθεση μοτοσικλέτας και scooter αλλά  πολύ περισσότερα, που περιστρέφονται γύρω από έναν βασικό άξονα, τους δύο τροχούς.

Για άλλη μια χρονιά λοιπόν, το SMF θα αποτελέσει μια διαφορετική άποψη για τη μετακίνηση στην πόλη, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γιορτής, η οποία συγκεντρώνει όσους έχουν ή επιθυμούν ένα εναλλακτικό μέσο μετακίνησης, πέρα από το αυτοκίνητο. 

Η «γιορτινή» ατμόσφαιρα ενισχύεται από διάφορα μουσικά γεγονότα και πλήθος παράλληλων διοργανώσεων, όπως κλασικές μοτοσυκλέτες, customized motos, έργα καλλιτεχνών με θέμα τη μοτοσυκλέτα, διαγωνισμούς, κλπ.

Καταληκτικά, τα SMF Events προωθούν τον τρόπο ζωής που συνδέεται με την ελευθερία της κίνησης και την ξενοιασιά που προσφέρει ο δικυκλισμός.

11-14 Μαίου στην Θεσσαλονίκη λοιπόν… να είστε εκεί, θα είμαστε και εμείς! 
 

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ