net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

SMF Moto Show & Mr. ΚΤΕΟ

Τα Mr.Kteo θα είναι φέτος ο μεγάλος χορηγός του THESSALONIKI #SMFMotoShow 2017 που διοργανώνεται από 11 έως 14 Μαΐου 2017 στις εγκαταστάσεις και με τη συνεργασία της ΔΕΘ. Σε λίγες ημέρες ξεκινάει τη λειτουργία του το πρώτο Mr.ΚΤΕΟ στην πόλη και χαρίζει 2 GEMINI Eivissa!

 

Τα Mr.Kteo θα είναι φέτος ο μεγάλος χορηγός του THESSALONIKI #SMFMotoShow 2017, όπως συνηθίζει να είναι μεγάλος χορηγός τα τελευταία πέντε χρόνια σε όλα τα SMF που διοργανώθηκαν στην Αθήνα. Τα Mr. ΚΤΕΟ θα εγκαινιάσουν πολύ σύντομα το πρώτο τους Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου στην Θεσσαλονίκη στη Πυλαία, επί της οδού Αντώνη Τρίτση, δίπλα από το κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Με αφορμή την έναρξη των δραστηριοτήτων του στη Θεσσαλονίκη τα Mr. ΚΤΕΟ Θα κληρώσουν στο περίπτερό τους στο #SMFMotoShow 2017 όχι ένα, αλλά δύο scooter GEMINI EIVISSA! Το πολυβραβευμένο σκούτερ της GEMINI είναι σχεδιαστικό δημιούργημα του Ισπανού σχεδιαστή Igor Esnal (Reddot Design Award, iF Product Design Award).

Πώς θα συμμετάσχετε

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι επισκέπτες του #SMFMotoShow που έχουν στη κατοχή τους κάποιο δίκυκλο ή αυτοκίνητο. H συμμετοχή θα γίνεται με τον αριθμό κυκλοφορίας και φυσικά όποιος έχει περισσότερα από ένα οχήματα θα έχει και περισσότερες συμμετοχές. Ο νικητής θα αναδειχθεί με κλήρωση και θα παραλάβει το scooter του με την ταυτότητά του και την άδεια κυκλοφορίας του.

Τα scooter είναι προσφορά των Mr.ΚΤΕΟ και της MOTOTREND επίσημης αντιπροσωπείας της ΚΥΜCO και GEMINI.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ