net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Καμία αλλαγή στις SUZUKI GSX R600 & R750 για το 2018

SUZUKI GSX R600 & R750

Τα GSX-R600 και GSX-R750 της SUZUKI δεν θα ανανεωθούν για το 2018, αποκάλυψαν έγγραφα στις ΗΠΑ, καθώς δεν υπάρχει και κανένα νέο για τη GSX-R μεσαίου κυβισμού.

 
Η Suzuki μόλις υπέβαλε έγγραφα στο California Air Board Board (CARB), που δείχνουν ότι οι μοτοσυκλέτες της εταρείας στις ΗΠΑ παραμένουν αμετάβλητες για το 2018. Κάτι που σημαίνει ότι δε θα δούμε το νέο GSX-R600/750 το νέο έτος.
 
Συγκεκριμένα, τα έγγραφα CARB δείχνουν ότι ούτε οι εκπομπές των μοτοσυκλετών έχουν αλλάξει, όπερ σημαίνει ότι κανένα μοντέλο δεν έχει κάποια αλλαγή στον κινητήρα. Οι ελπίδες για νέα GSX-R μεσαίου κυβισμού εξανεμίζονται, αν και αυτό δεν αποκλείει να δούμε αλλαγές στο πλαίσιο ή στην εμφάνιση της υπάρχουσας σειράς.
 
Με το νέο GSX-R1000 να παρουσιάζεται φέτος, υπήρχε η προσδοκία ότι η Suzuki θα ανανεώσει την υπόλοιπη σειρά GSX-R, αναβαθμίζοντας διάφορα μέρη των μοτοσυκλετών. Είναι, επίσης, γνωστό ότι η εταιρεία έχει αφοσιωθεί στη κατασκευή ενός κινητήρα με turbo και μιας σύγχρονης Hayabusa. Απ` ότι φαίνεται, θα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα για να δούμε κάποιο GSX-R μεσαίου κυβισμού στο μέλλον.
 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ