net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τρία all round naked!Τρείς επιλογές! Εσείς ποιο θα προτιμήσετε;

Τρία all round naked!Τρείς επιλογές! Εσείς ποιο θα προτιμήσετε;

Τρία all round naked!Τρείς επιλογές! Εσείς ποιο θα προτιμήσετε;

To best seller Yamaha MT-07!

Επαναφορά, με μικροαλλαγές το Suzuki SV 650!

Συνδυασμός CBF 600 και Hornet 600 το Honda CB 650F!

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ Honda CB 650F Vs Suzuki SV 650 Vs Yamaha MT-07

Δεν... ντρέπονται για την γύμνια τους, αντιθέτως την προβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις ως βασικό στοιχείο του χαρακτήρα τους. Τρια naked all around που φιλοδοξούν, το καθένα με τον δικό του τρόπο, να κατακτήσουν μια θέση στην καρδιά σας και... στο γκαράζ σας. Ποιο θα είναι αυτό; Διαβάστε το συγκριτικό που ακολουθεί και θα το βρείτε!

 
Yamaha ΜΤ-07
Tο best seller της κατηγορίας στην χώρα μας, αγαπήθηκε για τον έκδηλο fun –  χαρακτήρα του και συνεχίζει απτόητο την πολύ καλή του πορεία στην αγορά, έχοντας  εδραιωθεί στην συνείδηση των Ελλήνων αναβατών, ως value for money επιλογή. 

Suzuki SV 650
Επαναφορά ενός γνωστού από το παρελθόν μοντέλου στην κατηγορία. Πολλές αλλαγές με χαρακτηριστικότερη αυτή του πλαισίου, όμως η τοποθέτηση της μοτοσικλέτας στην αγορά δεν αλλάζει σε σχέση με την προκάτοχο.

Honda CB 650F 
Το συγκεκριμένο μοντέλο αντικαθιστά δύο προηγούμενες εκφράσεις της Honda στην κατηγορία, τα CBF 600 και Hornet 600, φιλοδοξώντας να συνδυάσει χαρακτηριστικά  και από τα δύο, σε ένα “πακέτο”.


Ζούμε στην εποχή που οι μοτοσικλέτες έχουν γίνει πιο πολύπλοκές από ποτέ. Δεκάδες κατηγορίες και υποκατηγορίες, ηλεκτρονικά βοηθήματα και  πανίσχυρες επεξεργαστικές μονάδες, συνδεσιμότητα, ιπποδυνάμεις έξω από το ανθρώπινο μέτρο και πρωτόγνωρο επίπεδο εξοπλισμού και «λούσου». Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα κάποια μοντέλα που μας θυμίζουν το κλασσικό μοτοσικλετιστικό αρχέτυπο. Δύο τροχοί, πλαίσιο, κινητήρας,  μια αφαιρετική -με βάση τα σημερινά δεδομένα- προσέγγιση, που για κάποιους είναι πιο επίκαιρη και αναγκαία από ποτέ. Αυτή τη τάση εκφράζουν λοιπόν οι τρεις μοτοσικλέτες του συγκριτικού και στις σελίδες που ακολουθούν, θα εστιάσουμε σε μια από καταβολής των δύο τροχών παράδοση… το μεταξύ τους «φάγωμα»! 
Με βάση την προηγούμενη παράγραφο… είναι λοιπόν ρετρό οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες; Φυσικά και όχι, δεν αναπαράγουν φόρμες του παρελθόντος απλά στηρίζονται σε μια… ξεχασμένη στις μέρες μας «συνταγή», την απλότητα. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι έχουμε «εφεύρει» ακόμα και κατηγορία για να τις περιγράψουμε, ενώ κανονικά θα έπρεπε  να λέγονται απλά, μοτοσικλέτες. Μεσαίου κυβισμού All Around ή μεσαία Νaked λοιπόν. Η κατηγορία ήταν ανέκαθεν ενεργή στο πέρασμα του χρόνου, αφού η αλήθεια είναι ότι αποτελεί ένα «sweet spot» μεταξύ οικονομίας και επιδόσεων, πρακτικότητας και sporty συμπεριφοράς. Στις μέρες μας, τρεις από τους χαρακτηριστικότερους εκπροσώπους της κατηγορίας είναι οι τρεις μοτοσικλέτες του συγκριτικού.
 

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ