net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πιστό στη γνώριμη αισθητική του, το Speed Triple μας έρχεται ανανεωμένο για το 2016.

Από κοντά και το Speed Triple R, που ξεχωρίζει κι από μακριά χάρη στο πιρούνι του.

Scoop: Triumph Speed Triple 2016

Για μια φορά ακόμη ο αδιάκριτος φακός συνέλαβε το Speed Triple της Triumph εν ώρα δοκιμών και η ανταπόκριση ήταν άμεση στην ιστοσελίδα του Visordown. Η νέα Αγγλίδα streetfighter δείχνει έτοιμη για παραγωγή.

 
Χάρη στις συνεχόμενες διαρροές (ή μήπως "διαρροές";) κατασκοπευτικών φωτογραφιών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωρίζουμε πως στην επερχόμενη EICMA στο Μιλάνο τον Νοέμβριο θα πρέπει να μεγάλη βεβαιότητα να περιμένουμε να δούμε τη νέα Speed Triple.

Την τελευταία φορά που το είδαμε ήταν πάλι στο Visordown.com τον περασμένο Φεβρουάριο. Τώρα οι συνάδελφοι συνοδεύουν τις φωτογραφίες και με αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με το ποιόν της νέας γυμνής Triumph. Συγκεκριμένα, αναφέρονται σε εμπλουτισμό του κινητήρα με ηλεκτρονικό γκάζι, επιλογές χαρτών και traction control, ενώ ήδη βλέπουμε νέες εξατμίσεις σε γνώριμο στυλ. Αναμένουμε και αυξημένη απόδοση από τον μεγάλο τρικύλινδρο.

Πάλι θα υπάρχουν δύο Speed Triple, μια βασική έκδοση και η R. Πλαίσιο και αναρτήσεις δεν αναμένεται να αλλάξουν φέτος, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι μονομπλόκ ακτινικές δαγκάνες της Brembo που ως τώρα φορούσε η έκδοση R, από φέτος θα είναι κοινές και με την απλή έκδοση. Όσον αφορά στην κορυφαία Speed Triple R, η διαφοροποίηση θα ξεκινά από τα ηλεκτρονικά καθώς θα διαθέτει περισσότερες επιλογές χαρτογραφήσεων σχετικά με την απλή έκδοση - αρχικές αναφορές μιλούν για τρεις χάρτες στο απλό και πέντε στο R - καθώς και διάφορες άλλες μικρές παροχές, φυσικά δίπλα στις αναρτήσεις της Ohlins που και φέτος αναμένεται να αποτελέσουν το σημείο αιχμής του Speed Triple R.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ