net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τρεις φορές, σε τρεις διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί το Scooter Moto Festival του 2015. Σε Αθήνα, Ηράκλειο Κρήτης και Θεσσαλονίκη.

Scooter Moto Festival 2015

Το Scooter Moto Festival θα είναι κοντά μας εις τριπλούν το 2015, στις 25-27 Απριλίου στην Τεχνόπολη της Αθήνας, στις 12-14 Ιουνίου στο Ηράκλειο Κρήτης, και στις 18-20 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

 
Η έκθεση-γιορτή των 2 τροχών γιγαντώνεται, και επεκτείνεται και σε τρίτη πόλη για το 2015, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης. Ας δούμε τις ημερομηνίες για τις 3 εκδηλώσεις του Scooter Moto Festival 2015.

  • 24-27 Απριλίου Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Για τέταρτη φορά, η μεγαλύτερη γιορτή για τους δύο τροχούς επιστρέφει στην Τεχνόπολη, μεγαλύτερη και πληρέστερη από ποτέ. Με πολλά νέα μοντέλα, αποκλειστικές παρουσιάσεις, μια μεγάλη έκθεση κλασικής μοτοσυκλέτας αλλά και για πρώτη φορά μια μεγάλη έκθεση με custom μοτοσυκλέτες. Καθημερινά μαθήματα τεχνικής και ασφαλούς οδήγησης από τη σχολή All Road Training, ακροβατικά από την ομάδα SXS αλλά και επίδειξη από τον Λευτέρη Πίππο. Και φυσικά πολλή μουσική με DJ και εκφωνητή τον Νίκο Βιτσιλάκη καθώς και μια μεγάλη οθόνη LED με σκηνές από αγαπημένες ταινίες με μοτοσυκλέτες. Και για πρώτη φορά μια πίστα mini moto για τους μικρούς αναβάτες!

  • 12-14 Ιουνίου Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου - Κρήτη
Για πρώτη φορά στην Κρήτη μια μεγάλη εκδήλωση για τους δυο τροχούς, στον όμορφο και οργανωμένο χώρο του σταδίου δίπλα στη θάλασσα. Θα στηθεί το γνωστό σκηνικό γιορτής του SMF με τη δυνατότητα οργανωμένης πίστας test ride με την επίβλεψη του All Road Training αλλά και μεγάλο χώρο για ακροβατικά και επιδείξεις με μοτοσυκλέτες, scooter και ATV.

  • 18-20 Σεπτεμβρίου ΟΛΘ Αποθήκη 8, Θεσσαλονίκη
Για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη, στην Αποθήκη 8 στο λιμάνι και στον κλειστό της χώρο (1000τμ) αλλά και στον προαύλιο χώρο των 10 στρεμμάτων, το Φεστιβάλ θα είναι μεγαλύτερο, με πολλά παράλληλα events, με σκοπό να προσελκύσει κοινό από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Σκοπός του SMF είναι να προωθήσει την ιδέα του δικυκλισμού, προσεγγίζοντας και με το ύφος της εκδήλωσης ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό ανθρώπων, φέρνοντας συγχρόνως σε επαφή τις κοινότητες των δύο τροχών.

Για πληροφορίες συμμετοχής Demand Customize Events, 210-9853423, www.scootermotofestival.gr

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ