net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η τελευταία κατασκοπευτική φωτογραφία του Tiger 1050 GT, το εμφανίζει με βαλίτσες.

Τον Οκτώβριο του 2015 ήταν η πρώτη φορά που εντοπίστηκε το Tiger 1050 GT σε δοκιμή στο δρόμο.

Αν και η ποιότητα της φωτογραφίας δεν είναι η καλύτερη, διακρίνονται οι αλλαγές στην περιοχή της ζελατίνας.

Μην τρομάζετε, η εξάτμιση στο μοντέλο παραγωγής, προφανώς δεν θα έχει αυτή την απόληξη.

Spy: Triumph Tiger GT

Mια νέα έκδοση του Tiger 105, προσανατολισμένη για τουριστική χρήση ετοιμάζει η Triumph, με το υπό δοκιμή μοντέλο να έχει φωτογραφηθεί στους δρόμους της Μ. Βρετανίας. Την τελευταία φορά που εθεάθη το αιλουροειδές, έφερε πλαϊνές βαλίτσες, οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα είναι standard στον εξοπλισμό του.

 
Οι αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον Tiger Sport 1050 δεν φαίνονται να είναι εκτεταμένες, τουλάχιστον όπως προκύπτει από μια απλή οπτική παρατήρηση. Μια προσθήκη / αλλαγή που μπορούμε να διακρίνουμε, είναι αυτή στην περιοχή της ζελατίνας, η οποία μεγαλώνει ελαφρά σε μέγεθος, αποκτά ρύθμιση καθ΄ ύψος, καθώς και έξτρα πλαϊνά "σποϊλεράκια" που θα βοηθούν συμπληρωματικά στην απομάκρυνση του αέρα από τους αναβάτες. 

Προφανώς ως GT έκδοση το συγκεκριμένο Tiger, μάλλον θα αποτελέσει φορέα και άλλων αλλαγών, προκειμένου να εξυπηρετήσει την άνεση των αναβατών και την επί μακρόν παραμονή τους στη σέλα του αλλά αυτή τη στιγμή δεν  υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για το ποιες ακριβώς θα είναι αυτές. 

Ένα άλλο θέμα που προκύπτει, είναι ότι ο τουριστικός Τίγρης "πέφτει" πάνω στο Sprint GT στη γκάμα της Triumph, δημιουργώντας ερωτηματικά για το ποια θα είναι η συνέχεια του αμιγώς sport - touring μοντέλου. 

Πηγές: Visordown & Bikes Social 

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ