net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτή θα είναι η αγωνιστική "περιβολή" των μοτοσυκλετών της Aprilia, για τον αγώνα της Valencia.

Αυτή θα είναι η αγωνιστική "περιβολή" των μοτοσυκλετών της Aprilia, για τον αγώνα της Valencia.

Στα κόκκινα στην Valencia

Με ειδικό χρωματισμό στις μοτοσυκλέτες τους θα αγωνιστούν οι δύο αναβάτες της Aprilia στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, για να υποστηρίξουν την δράση της οργάνωνσης (Red).

 
Στον τελευταίο αγώνα της σεζόν για τα Moto GP, ο οποίος θα γίνει στην Valencia της Ισπανίας, οι δύο αναβάτες Stefan Bradl και Alvaro Bautista θα αγωνιστούν με μοτοσυκλέτες ειδικά βαμμένες, για φιλανθρωπικό σκοπό.
 

Οι δύο αγωνιστικές Aprilia θα φέρουν τα χρώματα που βλέπετε στις φωτογραφίες, ενώ μόνο το λογότυπο (RED) θα φαίνεται επάνω τους. Επίσης, όλη η ομάδα θα ντυθεί στα κόκκινα κατά την διάρκεια των αγωνιστικών ημερών. Επιπλέον, εισάγεται το hastag #iRideRED, με σκοπό την ακόμη περισσότερη απήχηση της φιλανθρωπικής δράσης στο διαδίκτυο.

Πριν λίγο καιρό, παρόμοια κίνηση είχε κάνει και η Piaggio, η οποία κατασκεύασε μια ειδική Vespa για τον σκοπό αυτό. Η (Red) είναι μια οργάνωση που ιδρύθηκε από τον ακτιβιστή και πολιτικό Bobby Shriver και τον τραγουδιστή των U2 Bono και βοηθά στην καταπολέμηση της φτώχειας και της ασθένειας, στην Αφρική. 

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ