net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σε πολλά χρώματα και με διαφορετικές διαδρομές τα σταμπιλιζατέρ της Racing Boy για να ταιριάζουν απόλυτα με τη μοτοσικλέτα σας.

Σταμπιλιζατέρ τιμονιού Racing Boy

Αυξήστε τη σταθερότητα και την ενεργητική ασφάλεια της μοτοσικλέτας σας όπου και αν κινείστε με τα ρυθμιζόμενα σταμπιλιζατέρ της Racing Boy. Σε πολλά χρώματα και διαδρομές για μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων.

 
Τα αμορτισέρ τιμονιού της Racing Boy έρχονται με διαδρομές 80, 110 και 130 χλστ., ώστε να ταιριάζουν σε μια μεγάλη ποικιλία μοτοσικλετών. Τα εν λόγω αμορτισέρ είναι ρυθμιζόμενα ως προς την σκληρότητά τους για να προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε πεδίο χρήσης της μοτοσικλέτας (πόλη-επαρχιακός-track day). Μειώνουν σημαντικά τις ταλαντώσεις στη γρήγορη οδήγηση αλλά και στο πέρασμα πάνω από κακοτεχνίες του οδοστρώματος (π.χ. σαμαράκια), ενώ βρίσκεστε υπό κλίση ή κινείστε με υψηλές ταχύτητες. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αντιπρόσωπος της Racing Boy στην Ελλάδα είναι η Mototrade Mavridis. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2394023669 και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ