net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μπορεί άραγε να κατακτήσει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος ο Maverick Vinales;

Στο κυνήγι του Lorenzo!

O νεαρός αναβάτης της Suzuki Ecstar και μελλοντικά της Movistar Yamaha έφερε την διαφορά του πολύ κοντά στον Ισπανό πρωταθλητή του 2015, μετά την τρίτη του θέση στην Αυστραλία!

 
Ο Ισπανός αναβάτης της Suzuki Ecstar, Maverick Vinales, συνεχίζει να φέρνει καλά αποτελέσματα στην ομάδα του, θέτοντας τις βάσεις αλλά και τις προσδοκίες για μία πολύ καλή χρονιά με την Yamaha, του χρόνου.
 
Μετά την τρίτη θέση που κατέκτησε στο Phillip Island, o Maverick μίλησε για την απόδοσή του στον αγώνα και είπε ότι στοχεύει ακόμη και στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αν και το θεωρεί δύσκολο: «Δεύτερος στο πρωτάθλημα, θα είναι πολύ δύσκολο να καταταγώ. Ο Valentino είναι πολύ δυνατός και θα είναι και στους επόμενους αγώνες, έχουμε μεγάλο κενό πόντων. Αλλά η Τρίτη θέση είναι αρκετά κοντά και θα δώσω τα πάντα για αυτήν!»

Μιλώντας για τον αγώνα, ο Vinales είπε: «Όταν είδα ότι μπορώ να ανέβω στο podium πίεσα περισσότερο και έπιασα τον Andrea Dovizioso πολύ γρήγορα στο τέλος. Έκανα στρατηγική να πιέσω στο τέλος του αγώνα και μονομαχούσα με τον Aleix και τον Dovizioso, ώστε ο Rossi να μπορέσει να φύγει. Ειλικρινά, είμαι πολύ χαρούμενος μετά από ένα καταστροφικό Σαββατοκύριακο. Μου αρέσει που κατάφερα να πάρω 16 βαθμούς, αλλά και που τερμάτισα μπροστά από τον Jorge!»
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ