net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έρχεται σιγά-σιγά η ώρα για γυμνό 1000άρι από τη Suzuki;

Suzuki GSR1000 προ των πυλών;

Μια μοτοσικλέτα που περιμένουμε εδώ και χρόνια φημολογείται ότι θα παρουσιάσει η ιαπωνική εταιρία στην έκθεση μοτοσικλέτας στην Κολωνία τον ερχόμενο Οκτώβριο.

 
Η ιαπωνική εταιρία, η λιγότερο δραστήρια τα τελευταία χρόνια από τους τέσσερις μεγάλους Ιάπωνες, όσον αφορά και στην παρουσίαση νέων μοντέλων,  φαίνεται να ξυπνά σιγά-σιγά από τον λήθαργο. Οι ετοιμασίες για την επιστροφή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, το νέο V-Strom 1000 κυκλοφορεί βρίσκεται και στην Ελλάδα ενώ από την πλευρά των Ιαπώνων είδαμε και δύο πολύ ενδιαφέροντα πρωτότυπα το 2013: το Recursion με τον δικύλινδρο turbo κινητήρα αλλά και το μικρό ηλεκτρικό μοτοσικλετάκι  Extrigger.

Σειρά για τη Suzuki έχει τώρα η κατηγορία των μεγάλων street naked/streetgifhter  και σύμφωνα με το έγκυρο γερμανικό περιοδικό Motorrad δεν αποκλείεται να δούμε στη Κολωνία τον μεγάλο αδερφό του GSR750, το GSR1000. 

Έστω και καθυστερημένα η Suzuki θέλει να παρουσιάσει τον δικό της εκπρόσωπο σε αυτή την κατηγορία, ο οποίος θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο GSX-R 1000. Πέρα από τη θέση οδήγησης και τη σχεδίαση που θα φέρνουνι αρκετά στο μικρότερο GSR οι κύριες διαφορές τους φημολογείται ότι θα εντοπίζονται στον εν σειρά 4κύλινδρο κινητήρα ο οποίος θα έχει προσαρμοστεί στα μέτρα της κατηγορίας με πιο γεμάτη απόδοση στις μεσαίες και λιγότερη μέγιστη ισχύ από το αδελφό superbike.

Περισσότερα για τη συγκεκριμένη φήμη θα γνωρίζουμε όσο πλησιάζουν οι ημέρες για την έκθεση της Κολωνίας.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ