net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Suzuki GSX-RR 2016 σε 3D

Suzuki GSX-RR 2016

Μπορείτε να κατεβάσετε τα σχέδια, να διαβάσετε τις online οδηγίες και να εκτυπώσετε το μοντέλο σε 3D απευθείας στο σπίτι σας. Θα έχετε ένα πιστό αντίγραφο της Suzuki GSX-RR 2016, κλίμακας 1:8.

 
Το μονό που χρειάζεται κάποιος είναι να μάθει να σχεδιάζει με το πρόγραμμα CAD και να αποκτήσει ένα 3D εκτυπωτή. Η Brett Turnage - γνωστή και ως 3dprintRaceTech - πραγματοποίησε το πρότζεκτ της Suzuki GSX-RR 2016 σε κλίμακα 1/8.
 
Η έμπνευση του τελικού αποτελέσματος του έργου της, προήλθε από τα υπάρχοντα μοντέλα στην αγορά. Όλα τα μέρη της μοτοσυκλέτας έχουν σχεδιαστεί με προσοχή. Το Suzuki 1/8, όπως μια πραγματική μοτοσυκλέτα, τοποθετείται σε ελαστικά (διαθέσιμα σε ειδικά καταστήματα). Η ρύθμιση είναι εύκολη: το ύψος και το σχήμα μπορούν να αλλάξουν σε λίγα μόλις βήματα.
 
Χάρη στην κλίμακα που χρησιμοποιείται, ορισμένα εξαρτήματα είναι ανταλλάξιμα με άλλα μοντέλα προς πώληση. Η ετικέτα κατασκευάζει αυτό το Suzuki MotoGP και μπορεί να εκτυπωθεί με τον αριθμό 25 ή 41 του Maverick Vinales και Aleix Espargaro. Το βάρος της είναι 770 γραμμάρια. Το αρχείο για την εκτύπωση του μοντέλου Suzuki σε 3D είναι διαθέσιμο online και κατεβαίνει δωρεάν. Προφανώς, τα ηλεκτρικά εξαρτήματα όπως ο κινητήρας και η μπαταρία πρέπει να αγοράζονται χωριστά.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ