net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Suzuki GSX-S 1000 L8 Japan Edition 2017!

Suzuki GSX-S 1000 L8 Japan Edition 2017!

Suzuki GSX-S 1000 L8

Η Suzuki σε κάποιες συγκεκριμένες ευρωπαϊκές αγορές αποφάσισε να βγάλει μία special έκδοση για το GSX-S 1000 το οποίο θα έχει αλλαγές σε ορισμένα σημεία.

 
Όπως προείπαμε οι αλλαγές θα είναι λίγες  αλλά καλές! Στην νέα βελτιωμένη έκδοση θα υπάρχει η εξάτμιση R11 της Yoshimura με προαιρετικό τελείωμα από carbon στο τελικό. Τα φλας θα αντικατασταθούν με άλλα τύπου LED, θα τοποθετηθεί φιμέ ζελατίνα και μία μικρή βάση πινακίδας ενώ θα αλλαχτούν τα αυτοκόλλητα και θα μπουν νέα που θα γράφουν το όνομα της εταιρίας με γκρι και κόκκινα χρώματα.

To GSX-S 1000 L8 Japan Edition δεν θα δεχτεί βελτίωση στον κινητήρα και έτσι θα μείνει ο ίδιος τετρακύλινδρος με την ισχύ του να φτάνει τους 146 ίππους.

Θα έρθει στην χώρα μας η ειδική έκδοση; Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα για την χώρα μας και το συγκεκριμένο μοντέλο. Μέχρι στιγμής οι μόνες δύο είναι το Βέλγιο και η Ελβετία. Φυσικά η τιμή παραμένει άγνωστη για όλους! Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο μοντέλο.
 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ