net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έρχονται νέα μοντέλα από την Suzuki! Μπορεί το υπερτροφοδοτούμενο Recursion να καθυστερήσει...

...ωστόσο ο πρόεδρος της εταιρείας υπόσχεται σύντομα τον "διάδοχο" της Hayabusa!

Μεγάλες αποκαλύψεις!

Ο πρόεδρος της Ιαπωνικής εταιρείας μίλησε για τα μελλοντικά σχέδιά της και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την επόμενη Suzuki Hayabusa και όχι μόνο!

 
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος της Suzuki, Toshihiro Suzuki, σχετικά με τα νέα μοντέλα που ετοιμάζει η εταιρεία! Ο Ιάπωνας πρόεδρος αποκάλυψε ότι στο μέλλον, θα δούμε μια μοτοσυκλέτα retro-style, ένα υπερτροφοδοτούμενο μοντέλο αλλά και ότι η επόμενη Hayabusa είναι σε εξέλιξη!
Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερωτήματα του Βρετανικού τύπου, ο Suzuki αναφέρθηκε δίνοντας ξεχωριστή έμφαση στα τρία παραπάνω ζητήματα. Σχετικά με μια πιθανή retro μοτοσυκλέτα στο μέλλον, είπε: «Σας λέω και σας επιβεβαιώνω: Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι κάτι που κάποιοι πελάτες μας θέλουν και θα έρθει από εμάς. Δεν μπορώ όμως να αποκαλύψω περισσότερα για τον τύπο της μοτοσυκλέτας στον οποίο εργαζόμαστε»

Ο Toshihiro Suzuki αποκάλυψε επίσης ότι η Suzuki συνεχίζει να εξελίσσει την turbo τεχνολογία, λέοντας τα εξής: «Τo Recursion (σ.σ. το μοντέλο της φωτογραφίας) δεν έχει εγκαταλειφθεί σαν project και πάντα είχαμε στα σχέδιά μας μια υπερτροφοδοτούμενη μοτοσυκλέτα. Αλλά δεν θα έρθει την επόμενη χρονιά. Ακόμη εξετάζουμε το κόστος της μαζικής παραγωγής μιας τέτοιας τεχνολογίας.»

Τέλος, ο Ιάπωνας πρόεδρος αναφέρθηκε στην επερχόμενη, νέα Suzuki Hayabusa, αποκαλύπτοντας ότι ο διάδοχος είναι στα σκαριά! Είπε συγκεκριμένα: «Η Hayabusa θα έχει έναν απόγονο που δεν θα απομακρυνθεί πολύ από την οικογένεια. Οι μηχανικοί μας δουλεύουν σε αυτό αυτή την στιγμή. Στυλιστικά, θα είναι πιστό στο αρχέτυπο και θα έχει πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα». 
 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ