net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Φινετσάτη μετατροπή του SV650 σε Scrambler!

Φινετσάτη μετατροπή του SV650 σε Scrambler!

Η μικρή ζελατίνα και η προστασία του φαναριού έιναι οι δύο απο τις νέες προσθήκες!

Φινετσάτη μετατροπή του SV650 σε Scrambler!

Suzuki SV650 Scrambler

Μία νέα ειδική έκδοση του Suzuki SV650, η οποία θα γίνει αρχικά διαθέσιμη μόνο για την γαλλική αγορά.

 
Πριν από περίπου πέντε μήνες σας είχαμε παρουσιάσει (διαβάστε εδω) το SV650 σε έκδοση Scrambler, που είχε κάνει την εμφάνιση του ως πρωτότυπο στην έκθεση της Osaka. Τελικά δόθηκε το πράσινο φως για την παραγωγή του, αλλά προς το παρόν μόνο στην αγορά της Γαλλίας. Η Suzuki δεν έχει δώσει ακόμα πληροφορίες σχετικά με την διάθεση της συγκεκριμένης έκδοσης και σε άλλες αγορές αλλά υποθέτουμε (ελπίζουμε) ότι πολύ σύντομα θα το δούμε και στην χώρα μας.
Οι αλλαγές στην μοτοσυκλέτα αφορούν μόνο την εμφάνιση, καθώς δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στον κινητήρα. Για την έκδοση scrambler οι σχεδιαστές της Suzuki τοποθέτησαν στο μπροστινό μέρος μία μικρή και κομψή ζελατίνα, ρύθμισαν σε πιο ψηλή θέση το τιμόνι, πρόσθεσαν προστατευτικό στο φανάρι και επιλέχθηκε λασπωτήρας μικρού μεγέθους. Στο πίσω μέρος άλλαξε η σέλα του SV650 και στην θέση της μπήκε μία καφέ δερμάτινη μονή σέλα και τροποποιήθηκε η ουρά με μινιμαλιστικό στυλ.

Το SV650 Scrambler κοστίζει στην Γαλλική αγορά περίπου 8000 ευρώ. Όσοι θέλετε να το αποκτήσετε, θα πρέπει να περιμένετε μία άφιξη στην Ελληνική αγορά, αν τελικά αποφασιστεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.
 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ