net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ολόσωμο carbon fairing χωρίς φινίρισμα για το Akula.

Ο μονός δίσκος μπροστά μαρτυρά το μικρό του κυβισμού κατά τα άλλα όμως τι μπερδεύεις άνετα με μεγάλη, supersport μοτοσικλέτα.

Αρκούντως racing η "θέα" για τον αναβάτη του Akula.

Λεπτή σιλουέτα και σχεδίαση εμπνευσμένη από... καρχαρία.

ΤVS AKULA 310 Concept

Στην έκθεση Auto Expo στο Δελχί της Ινδίας, η TVS παρουσίασε ένα concept βασισμένο πάνω σε G310R, με ολόσωμο carbon fairing και άκρως επιθετική - sport εμφάνιση.

 
Για την υπόθεση "ντυμένο BMW G310R" είχαμε αναφερθεί προ ολίγου καιρού σχετικά, αναφέροντας ότι η μοτοσικλέτα ετοιμάζεται με συνεργασία της BMW και της TVS, που όπως είναι γνωστό, έχουν πολύ στενούς δεσμούς.
 
Η TVS λοιπόν, φρόντισε να μας δώσει μια πρόγευση αυτού που πρόκειται σύντομα να δούμε, παρουσιάζοντας ένα concept που καταδεικνύει τα περιθώρια εξέλιξης του G310R προς αυτή την κατεύθυνση.

To "Akula" που στα ρώσικα σημαίνει καρχαρίας, φέρει carbon ολόσωμο fairing εμπνευσμένο σχεδιαστικά από το θαλάσσιο κήτος, εξαρτήματα αλουμινίου για μικρότερο βάρος και σύμφωνα με την TVS, αυξημένη απόδοση του μονοκύλινδρου κινητήρα των 313 κ.εκ. 

Δυστυχώς δεν έχουν δοθεί μέχρι στιγμής στην δημοσιότητα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες γύρω από το Akula, οπότε αρκούμαστε στα λεγόμενα της TVS, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η μοτοσικλέτα ισοφαρίζει σε απόδοση το KTM 390 των 40+ ίππων. 

Φυσικά πρόκειται για ένα πρωτότυπο το οποίο πολύ δύσκολα θα πάρει έγκριση για να μπει ως έχει στην παραγωγή αλλά δεν παύει να μας δίνει μια ιδέα για το πολιτικό G310R με ολόσωμο fairing,  που όπως λέγεται, θα παρουσιαστεί στο τέλος του 2016.    

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ