Τα ηλεκτρικά scooter της Sunra σε περιμένουν στην MPS

Τα ηλεκτρικά scooter της Sunra σε περιμένουν στην MPS

Όλα τα ηλεκτρικά scooter της Sunra σε περιμένουν στην MPS Manolakakis για να κάνεις τις μετακινήσεις σου πιο οικονομικές από ποτέ.

SUNRA: ROBO-S Η δύναμή σου στην πόλη!

Η ηλεκτροκίνηση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και όλα δείχνουν ότι τα ηλεκτρικά οχήματα είναι το μέλλον για τις αστικές τουλάχιστον μετακινήσεις. Η Sunra είναι μια από τις πρώτες εταιρείες με ηλεκτρικά scooter που ήρθε στην Ελλάδα με τη γκάμα της να περιλαμβάνει επιλογές για Α1 ή AM δίπλωμα ενώ υπάρχουν και εκδόσεις που οδηγείς χωρίς δίπλωμα. Όλα έχουν αποσπώμενες μπαταρίες που φορτίζουν σε οποιαδήποτε οικιακή πρίζα για μέγιστη ευκολία και πρακτικότητα, οπότε δεν χρειάζεται να έχεις γκαράζ με παροχή ρεύματος. Με ένα ηλεκτρικό scooter της Sunra θα μειώσεις στο ελάχιστο δυνατό το κόστος της καθημερινής σου μετακίνησης, αφού δεν πληρώνεις βενζίνες, τέλη κυκλοφορίας και ακριβά service.   
 



Όλα τα ηλεκτρικά scooter της Sunra σε περιμένουν στην MPS Manolakakis μαζί με την εντυπωσιακή γκάμα από υψηλής ποιότητας μοτοσυκλέτες και scooter της Peugeot Motocycles. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα λύσει κάθε σου απορία και θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου.   Εδώ και 23 χρόνια η εταιρεία δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται και πλέον διαθέτει είδη ένδυσης αναβάτη, προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και ελαστικά. Τα πάντα δηλαδή για να καλύψεις τις μοτοσυκλετιστικές σου ανάγκες. Η αναζήτηση των προϊόντων γίνεται εύκολα μέσα από την ομαδοποίηση στην αρχική σελίδα του mps.net.gr, ενώ στη συνέχεια τα φίλτρα και οι επιλογές ταξινόμησης σε βοηθούν να βρεις εύκολα αυτό που ψάχνεις. Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ, δεν επιβαρύνεσαι με έξοδα μεταφοράς, ενώ ή εξόφληση της παραγγελίας σου μπορεί να γίνει και με αντικαταβολή.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ιδομενέως 114, Ίλιον
Τηλ: 2102615660
Email: info@mps.net.gr
mps.net.gr        
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »