Τα μικρά κυριαρχούν στο τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

Οδηγούμε αποκλειστικά στη Βαρκελώνη τα νέα YZF-R125 και MT-125.

Δοκιμάζουμε πρώτοι τη νέα σπορ έκδοση του Honda SH 150i ABS.

Δοκιμάζουμε πρώτοι το πλήρως ανανεωμένο Honda PCX 150.

Και όπως πάντα η ενότητα Moto Pages. Ένας υπερπλήρης οδηγός για εξοπλισμό, αξεσουάρ υπηρεσίες αλλά και προτάσεις για το Σαββατοκύριακο.

Τα μικρά έχουν τον πρώτο λόγο!

Στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη τα μικρά κυριαρχούν! Οδηγούμε αποκλειστικά για εσάς τα νέα Yamaha MT-125 και YZF-R125 και δοκιμάζουμε πρώτοι το πλήρως ανανεωμένο Honda PCX 150 και τη σπορ έκδοση του SH150i ABS.

 
Αν ψάχνετε για οικονομική μοτοσικλέτα πόλης ή scooter τότε δεν πρέπει να χάσετε το νέο τεύχος του Moto Τρίτη.

Σε αυτό το τεύχος ταξιδέψαμε μέχρι τη Βαρκελώνη και οδηγήσαμε αποκλειστικά για εσάς τα δύο νέα μικρά 125άρια της Yamaha: το νέο YZF-R125 και το νέο και μικρότερο μοντέλο της σειράς MT. Το πρώτο απευθύνεται στους ανήσυχους πιτσιρικάδες που θέλουν να κάνουν και τα πρώτα του βήματα στην sport κατηγορία. Το ΜΤ-125 με την εντυπωσιακή streetfighter σχεδίαση του και την πιο καθημερινή θέση οδήγησης καλοβλέπει και τους δρόμους της πόλης.

Σε αυτό το τεύχος θα βρείτε και το πλήρως ανανεωμένο PCX 150 το οποίο δοκιμάζουμε πρώτοι. Η Honda πήρε το μικρό και τεχνολογικά προηγμένο scooter της το πείραξε σχεδόν παντού και κατάφερε να το κάνει ακόμη καλύτερο!

Πρώτοι δοκιμάζουμε και τη σπορ έκδοση του Honda SH 150i. Η ιαπωνική εταιρία έντυσε σε «πολεμικούς» χρωματισμούς ένα από τα καλύτερα εργαλεία για τους δρόμους της πόλης και τόνισε ακόμη περισσότερο την σπορ πτυχή του χαρακτήρα του.

Οι δοκιμές βέβαια είναι μόνο η αρχή, αφού ακολουθεί αφιέρωμα στο Top 20 των μοτοσικλέτων που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στην ελληνική αγορά όσο αφορά τις πωλήσεις τους. Ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα που δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι το κοινό στη χώρα μας αρχίζει ξανά να αγοράζει μοτοσικλέτες μεσαίου και μεγάλου κυβισμού.

Για τους φίλους του θρυλικού αγώνα Tourist Trophy που πραγματοποιείται κάθε χρονιά στο Isle of Man ετοιμάσαμε και ένα μικρό αλλά περιεκτικότατο αφιέρωμα για τους νικητές αλλά και το τι έγινε σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά. Δεν παραλείψαμε φυσικά και τα τελευταία νέα από τον κόσμο του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP και Superbike.

Ακολουθεί το ένθετο Bike-Τρίτη, το οποίο είναι αφιερωμένο στην άλλη αγαπημένη μας κατηγορία δικύκλου, το ποδήλατο. Σε αυτό το τεύχος σαν ενημερώνουμε τι κάνετε σε περίπτωση ατυχήματος, όσον αφορά στην αποζημίωση από ασφαλιστική εταιρία, φτάνουμε μέχρι την όμορφη λίμνη Μαραθώνα και σας δείχνουμε πώς να αλλάξετε λάστιχο.

Σειρά έχει το ένθετο Adventure & Touring. Σε αυτό το τεύχος ταξιδεύουμε στην πανέμορφη Λευκάδα.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ υπηρεσίες αλλά και προτάσεις για το Σαββατοκύριακο παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου δικύκλου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ