Τα μοντέλα της Peugeot σε περιμένουν στην Γιάννης Χαλκιάς ΑΕΒΕ

Τα μοντέλα της Peugeot σε περιμένουν στην Γιάννης Χαλκιάς ΑΕΒΕ

Η Peugeot Motocycles έχει μπει δυναμικά στην Ελληνική αγορά και μπορείς να βρεις όλη τη γκάμα στην Γιάννης Χαλκιάς ΑΕΒΕ.

Τη χρονιά που μας πέρασε ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε για τις μοτοσυκλέτες και τα scooter της Peugeot στην Ελλάδα καθώς την εισαγωγή και τη διάθεσή τους ανέλαβε ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ένας επιχειρηματικός όμιλος που μετρά πάνω από έναν αιώνα ζωής και ηγετικής παρουσίας στον κλάδο της αυτοκίνησης και του mobility στην Ελλάδα. Η Peugeot Motocycles είναι ένας από τους μακροβιότερους κατασκευαστές δίτροχων στον κόσμο, που δίνει έμφαση στην απόλαυση της οδήγησης και το 2023 έκλεισε τα 125 χρόνια ιστορίας. Η γκάμα της Γαλλικής εταιρείας περιλαμβάνει scooter από 50 έως 400 κυβικά, ενώ πρόσφατα προστέθηκε και μια μοτοσυκλέτα 125 κυβικών.
 

Όλα θα τα βρεις στην Γιάννης Χαλκιάς ΑΕΒΕ και το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα λύσει κάθε σου απορία και θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου. Η εταιρεία βρίσκεται στον χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου για περισσότερα από 50 χρόνια προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες. Τα δυο καταστήματα της εταιρείας λειτουργούν σαν ξεχωριστές κάθετες μονάδες Peugeot και Honda, που σημαίνει ότι θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα, μαζί με γνήσια αξεσουάρ και ανταλλακτικά. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όταν έρθει η ώρα της επισκευής και της συντήρησης, η εταιρεία Γιάννης Χαλκιάς ΑΕΒΕ είναι η καλύτερη επιλογή καθώς οι τεχνικοί ενημερώνονται συνεχώς πάνω στα νέα μοντέλα, οπότε με τη χρήση διαγνωστικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, μπορούν να εντοπίζουν άμεσα την πηγή του προβλήματος και να δίνουν λύσεις με την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση. Έτσι το δίκυκλο μένει το λιγότερο δυνατό χρόνο στο συνεργείο και δεν επιβαρύνεστε με έξτρα κόστος εργασίας. Επίσης παρέχεται όχημα αντικατάστασης κατόπιν συνεννόησης σε περίπτωση καθυστέρησης της επισκευής, ενώ συνεργάζεται με όλες τις ασφαλίστηκες εταιρίες για την επισκευή του οχήματός σας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κάθετη μονάδα Honda
Λ. Αλίμου 81, Αργυρούπολη
 
Κάθετη μονάδα Peugeot
Αεροπορίας 1, Αργυρούπολη

Τηλ.: 210 9945773, 210 9946823
www.chalkias.gr

Email: info@chalkias.gr