net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στη σημερινή προσφορά θα βρείτε το tankbag της εταιρίας GIVI από το κατάστημα Bikerpoint.

Tankbag GIVI με 20% έκπτωση

Το βασικό μειονέκτημα της μοτοσυκλέτας είναι ότι δεν υπάρχει χώρος για τα προσωπικά αντικείμενα του αναβάτη. Το κατάστημα Bikerspoint δίνει την λύση σε αυτό το πρόβλημα με το tankbag της εταιρίας GIVI!

 
To tankbag XS306 Tanklock της εταιρίας GIVI είναι κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής υλικά ενώ σχεδιάστηκε για να παρέχει άνεση και χώρους στον αναβάτη.

Το tankbag της εταιρίας GIVI είναι χωρητικότητας 25 λίτρων ενώ διαθέτει κάλυμμα από φθορίζον υλικό για προστασία από την βροχή αλλά και αδιάβροχα φερμουάρ. Για το κάλυμμα βροχής στο εσωτερικό του tankbag υπάρχει θήκη για να μην το χάσετε.

Φυσικά τι να το κάνετε το tankbag αν δεν είναι εύχρηστο; Η GIVI έχει ενσωματώσει προσθαφαιρούμενη θήκη για tablet αλλά υπάρχει και υποδοχή καλωδίου, ενώ για την πιο εύκολη μεταφορά του tankbag, εκτός μοτοσυκλέτας, υπάρχει χερούλι και ιμάντας ώμου.

Επωφεληθείτε από την προσφορά του καταστήματος Bikerspoint και αποκτήστε το tankbag της εταιρίας GIVI στην τιμή των 92,92 ευρώ , έναντι των 119,90 ευρώ που ήταν η αρχική.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα Bikerpoint στο τηλ.: 215 5005001 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ.
 

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ